Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

ATOMX CAST er en modulær ledsager til ATOMOS NINJA V eller NINJA V+ monitor-recorderen, der bruger ATOMX-udvidelsesporten på NINJA V/V+ til at omdanne den til en avanceret multi-input switcher. Kombinationen af NINJA V og ATOMX CAST bliver til NINJA CAST, en fuldt funktionel stand-alone switcher, multiview-monitor og optager i broadcast-kvalitet, som ikke kræver en computer for at fungere. Med en højkvalitets 5" HDR touchscreen-skærm , 4 x HDMI-indgange og fysiske knapper er Ninja CAST den ultimative bærbare live switching- og streamingløsning.

Broadcast-funktioner for alle
ATOMX CAST er for videoskabere og alle, der ønsker at producere programmer i broadcastkvalitet med flere kameraer enkelt, hurtigt og hvor som helst. Det er også for alle, der ønsker at give deres online-møder, præsentationer, fjernundervisning/træning, virtuelle konferencer, demonstrationer eller engagerende virksomhedsvideoer en professionel broadcastkvalitet. Da CAST er enkel og let at betjene, behøver du ikke at være en videoprofessionel for at opnå flotte resultater.

Enkel switching
De fleksible kontrolmuligheder giver dig mulighed for at bruge enten touchskærmen eller de fysiske knapper til at "skifte" mellem kilder, når du beslutter, hvad der skal være på skærmen på et hvilket som helst tidspunkt til udsendelse. De oplyste knapper for hver indgang og den farvede LED-belysning for program- og preview-status gør det muligt at betjene CAST i svagt oplyste omgivelser.

Tilslut enhver full HD -videokilde
Tilslut spejlfrie feller DSLR-kameraer, videokameraer, computere, konsoller eller endda forudindspillet indhold via HDMI. Du behøver ikke at bekymre dig om synkronisering, da du kan blande og matche billedfrekvenser op til 60p samt sammenflettet og progressive HD-kilder automatisk.

Integrerer problemfrit
Når NINJA V/V+ er sat i docken, tilsluttes ATOMX CAST via USB-C til din computer og vises som et webcam i høj kvalitet. Plug and play gør det muligt at arbejde straks med alle dine videoprogrammer som Zoom, Teams og Skype uden at skulle installere drivere på computeren først. Tilføj op til 4 kameraindgange for at bringe din præsentation eller dit møde op på det næste niveau.

Integreret skærm
Med en integreret monitor kan du se de indgående signaler samt dit program uden at skulle tilslutte en ekstra monitor. Når NINJA V/V+ er koblet til ATOMX CAST, kan du bruge dens 5" touchscreen af høj kvalitet til opsætning og de monitor-assisterende værktøjer til eksponering, fokus og billedanalyse til at optimere dine optagelser. Skift derefter til multiview for at se alle fire indgange på én gang, komplet med monitorering af lydniveauet.

Forbedr dit brand, din video og dit reach 
Sofistikerede funktioner som logoer, masthead-grafik og titler i den nederste tredjedel af skærmen får dine produktioner til at se utroligt gode ud, og de dedikerede kontroller til disse funktioner gør dem nemme at bruge. Tilføj brugerdefineret grafik til branding af dit indhold med understøttelse af transparans, sponsorlogoer og andre oplysninger på skærmen til din produktion, og konfigurer layoutet på Ninja-touchskærmen. 

Picture in Picture 
En af fordelene ved at bruge CAST med en opsætning med flere kameraer er, at du kan bruge Picture in Picture-funktionen til at vise to inputs på samme tid. Enhver af de fire HDMI-indgange kan bruges til en Picture in Picture-effekt, og der er kontrolelementer til størrelse og placering af det overlejrede billede. Du kan vise et nærbillede af et produkt på dit skrivebord og samtidig vise dit ansigt som et billede i billedet, mens du taler om produktet. 

Kan konfigureres og tilpasses
Da ATOMX CAST er så kompakt og alsidig, kan brugere nemt arbejde selv eller sammen med et team for at forbedre deres produktioner. Solooperatører kan transportere Ninja CAST i en lille rygsæk og derefter bruge den diskret med kompakte spejlfrie kameraer til produktioner af enhver størrelse. Til større opsætninger kan NINJA V/V+ HDMI-udgangen bruges som en sekundær udgang, der kan sættes op som en dobbelt programudgang, preview-monitorering for crewet eller talenterne eller til at forbinde til en større multiview-skærm.

Klar til avancerede arbejdsgange
ATOMX CAST, der er tilsluttet en NINJA V/V+, er en fuldt funktionel stand-alone switcher, men du kan også bruge den sammen med en computer til mere avanceret videoarbejde. I denne tilstand klarer ATOMX CAST og NINJA V/V+ det tunge arbejde, hvilket aflaster din computer og reducerer sandsynligheden for at softwares fyser med en dedikeret ekstern videoprocessering. Du skal blot sætte ATOMX CAST til som en mediekilde i OBS, X-Split og VMix for at gøre brug af softwareapplikationens ekstra grafik og scenekonfiguration, mens du bruger CAST til skift af videoinput.

Switching og optagelse i broadcast-kvalitet
Med professionelle 10bit/4:2:2 input får du switching i broadcast-kvalitet samt mulighed for at optage i codecs af broadcastkvalitet som Apple ProRes eller Avid DNx. 

Alsidighed indbygget

ATOMX CAST kan levere til et verdensomspændende publikum ved at sende et stream til din foretrukne streamingvært, output et videosignal i broadcast-kvalitet til en lokal skærm, digital skiltning eller videovæg og optage med videokodecs af høj kvalitet, der er klar til redigering.

Skil dig ud fra mængden 
Ved at bruge NINJA CAST sammen med et ordentligt kamera, og næsten ethvert egnet objektiv, får du en professionel tv-løsning med en utrolig billedkvalitet. Du kan indstille til en lav dybdeskarphed og skabe et filmisk look, der er dramatisk anderledes end det billede, du får fra dit gennemsnitlige webcam. Vær opmærksom på belysning, kameravinkler og lyd, og du vil snart kunne lave videoproduktioner af professionel kvalitet. Selv en ældre HD-camcorder kan give et flot video-outputvia sin HDMI-port, hvilket betyder, at du sandsynligvis allerede har kameraer til en produktion med flere kameraer.

De vigtigste specifikationer

  • WebCAST - Plug and Play UVC-forbindelse til din yndlingssoftware som Zoom, MS Teams, Skype, OBS og meget mere
  • BroadCAST - kvalitets-switching og optagelse i ProRes, DNx og mulighed for h.265
  • MultiCAST - Optag, stream og output til lokale skærme på samme tid. Separate HDMI-udgange - en til dedikeret programudgang og en multifunktionsudgang til Multi-view, Preview eller Program
  • Overlejr brugerdefineret grafik, logoer, nederste tredjedel og indholdsbranding, og brug Picture in Picture-effekt for enhver kombination af indgange
  • Brugervenligt design med både Ninja V/Ninja V+'s touchscreen og dockens fysiske knapper for nem brug og implementering i en kompakt løsning.

I kassen

  • 1 x ITC-300 Base enhed
Write Your Own Review
Du anmelder:Atomos Atomx Cast til Ninja V/V+
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Atomos Atomx Cast til Ninja V/V+

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på