Black Friday

Kamerahuset holder som sædvanlig Black Friday igen i år. Vi er allerede startet på at forhandle med vores leverandører til Black Friday 2019. Det blev den bedste Black Fredag sidste år, hvor vores kunder fik en masse gode Black Friday tilbud, men i år vil Kamerahuset gør det endnu bedre. Forhandlingerne er i fuld gang, så du kan få dit kamera billigere end nogen sinde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Facebookgruppe og bliv opdateret løbende om den store begivenhed. Det bliver stort i år. Du kan handle på vores webshop eller i vores 2 fysiske butikker I København:

 • Frederikssundsvej 17, 2400 København NV
 • Reberbanegade 3, 2300 København – Amager Centret

 

Hvornår er det Black Friday?

De fleste spørger altid om, hvornår det er Black Friday. Det er også svært at finde rundt i, da det ikke er den samme dato hvert år, hvor det store event bliver holdt. Begivenheden, er altid dagen efter den amerikanske Thanksgiving day. For at hjælpe dig, har vi indsat datoerne for 2018-2022 og hvornår det er Black Friday 2019:  

 • D. 23. november 2018 havde Kamerahuset Black Friday tilbud sidst.
 • D. 29. november 2019 fra 00:01 kører vores bedste Black Friday tilbud. Find dem på vores webshop, eller vores 2 butikker I København (Nørrebro og Amagercentret)
 • D. 27. november 2020
 • D. 26. november 2021
 • D. 25. november 2022

 

Få et godt kamera Black Friday tilbud hos Kamerahuset

Køb dit næste kamera på Black Friday hos Kamerahuset. Vi er allerede I fuld sving med at planlægge vores Black fredag tilbud, så du kan sparre en masse penge på dit næste kamera, spejlrefleks, objektiver, kamera tasker og kamerastativer. De bedste tilbud fra de største kamerabrands:

 • Sony
 • Canon
 • Nikon
 • Fuji
 • Peak design

 

Hvorfor skal du handle hos Kamerahuset?

Kamerahuset har altid lave priser året rundt. Derfor kan du være sikker på, at du får det bedste Black Friday tilbud hos os, hvis du skal bruge foto. Vi anbefaler dig, at du allerede kan starte med at planlægge dine juleindkøb nu. Har du en i familien der med garanti ønsker sig et kamera, så spar en masse penge hos Kamerahuset og undgå den unødvendige julestress.

Har du brug for Danmarks bedste service på Black Friday 2019, så kan du også regne med vores personale på Amager og Nørrebro. Vi har kun ansat fotospecialister bag disken, der sikrer dig det rigtige køb ud fra dit behov. Det bedste Black Friday tilbud er ikke noget værd, hvis produktet ikke stemmer overens med dit behov. Derfor er vores motto ”når viden er vigtig. Har du ikke tid til at komme ned i vores butik eller er bosat for langt væk. Så giver vi samme service pr. telefon, e-mail og i chatboksen i højre hjørne. Vi hjælper dig hele vejen.

 

Hvor stammer Black Friday fra?

Black fredag stammer fra Amerika og har været en traditionel handelsdag, der skød julesalget i gang for forbrugerne før december måned. fredagsudsalget begyndte tilbage i 1960´erne og op igennem 1980 blev mere set som en helligdag for den Amerikanske befolkning, hvor familien og venner kunne samles og lave deres indkøb. Begivenheden bliver også kaldt sort fredag og 2013, kom den sorte fredag til Danmark. Det startet med de danske webshops, men allerede 2 år efter fulgte de fysiske butikker. Det har siden hen været en fast shoppe dag for danskerne.

 

Hvorfor hedder det Black Friday?

I Philadelphia 1960´erne, havde politiet og buschaufførerne svært ved at passe deres arbejdet grundet den kæmpe trafik, som Black Fridays forbrugere skabte på gaderne. Derfor hedder det Black Friday, da det skulle beskrive den kaotiske trafik, der var på dagen.

Senere hen syntes man i 1980´erne, at Black Friday havde fået en negativ betegnelse. I stedet ændrede man fokusset fra den store trafik på vejene, til sorte tal for de fysiske butikker. Black Friday mærkedagen blev nu set som dagen, hvor de fysiske butikker endelig kunne skabe indtjening sidst på året. Når en forretning havde minus i regnskabet, var talende markerede som røde. Havde en butik positive regnskabstal, blev det markerede med sort. Det har siden hen været en positiv betegnelse, hvor du får de bedste tilbud og virksomhederne tjener penge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, vores Facebook gruppe og bliv opdateret løbene.

 

Cyber Monday

Cyber Monday er den anden købsdag for dig, der godt kan lide gode priser. Den 30. november, starter Cyber Monday hos Kamerahuset. Princippet er det samme. Vores lave priser tager et ekstra dyk nedad.

Vi vil skal gøre dig opmærksom på, at Cyber Monday 2019 ikke er en oprydningsdag efter Black Friday hos Kamerahuset, men det er en unik mulighed for at få det gode tilbud som BF ikke gav dig. Vi får split nye tilbud på vores hjemmeside og I vores butikker på:

 • Frederikssundsvej 17, 2400 København NV
 • Reberbanegade 3, 2300 København – Amager Centret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, facebookgruppe og bliv opdateret omkring Kamerahusets Cyber Monday tilbud.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har yderligere spørgsmål til ovenstående, kan du ringe til os på 35 83 82 50, sende en e-mail til [email protected] eller I vores chatbot nede I højre hjørne. Vi besvarer alle dine spørgsmål hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme ned i en af vores butikker i København.

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, stuen
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene