Canon EOS R5 (inkl. fordelsprogram, ekstra original batteri og sensorswabs)

Varenr.
15984

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Canon EOS R5 - Suveræn ydeevne, uendelig kreativitet

Egenskaber

 • Fullframe-sensor med 45 Megapixel opløsning
 • Op til 20 billeder/sek / 12 billeder/sek
 • IS i kameraet op til 8 stop (IBIS)
 • Dual Pixel CMOS AF II
 • ISO 100-51200
 • 8K-film 30 fps 12-bit RAW (fuld bredde)
 • 4K 120 fps
 • Eletronisk søger med 5,76 mio. punkter
 • 3,2" vari-angle LCD med 2,1 mio. punkter
 • Dobbelte kortslots (1x CFexpress, 1x SD UHS II)
 • Top-diplay og AF multi-controller
 • Indbygget 5 Ghz Wi-Fi med wireless Transmitter (WFT-R10 - tilbehør)
 • Bluetooth
 • USB-opladning og strøm med PD-E1
 • Kun hus: 650 g

 

Nytænkning af professionel, spejlløs fotografering

En næstegenerations CMOS-sensorteknologi i kombination med højtydende RF-objektiver giver brugere mulighed for at fange endnu flere detaljer ved brancheførende hastigheder. EOS R5 kan optage op til 20 billeder/sek. fuldstændigt lydløst med den elektroniske lukker og med fuld autoeksponerings- (AE) og autofokus- (AF) sporing. Fotografer kan nemt fastholde action-scener, både som stillbilleder og video, i exceptionel kvalitet, uanset hvor de befinder sig, og uden at forstyrre motivet. Det mekaniske lukkergardin leverer også hurtige kontinuerlige optagelseshastigheder op til 12 billeder/sek.1.

EOS R5 har In-Body Image Stabilisation (IBIS) – en 5-akset billedstabilisering, der kan opleves for første gang i EOS-serien, og som kan benyttes sammen med alle objektivtyper. Denne teknologi er designet til at arbejde sammen med RF-objektivernes billedstabiliseringssystem og er udviklet, så RF-objektiver og sensoren arbejder sammen om at rette op på hældning og drejning, hvor sensoren retter op på X-Y- og rulningsbevægelser. Dette intelligente stabiliseringssystem korrigerer ved op til utrolige 8 stop – verdens bedste billedstabilisering – hvilket giver større kreativitet, når man optager stillbilleder ved lave lukkertider eller videoer uden stativ.

RF-fatningens store diameter sørger for, at lyset når helt ud til hjørnerne af sensoren, selv med sensorbevægelsen, der blev indført i den indbyggede billedstabilisering. Fatningens 54mm store diameter gør, at RF-objektiver kan designes med større billedcirkler, hvormed det indbyggede billedstabiliseringssystem får større bevægelsesfrihed. Det betyder, at visse RF-objektiver uden billedstabilisering, som RF 85mm F1.2L USM eller RF 28-70mm F2L USM, også kan nå op på op til 8 stops2 billedstabilisering.

Brugere af EF-objektiver vil opleve en forbedret IS-ydeevne, eftersom den indbyggede billedstabilisering arbejder sammen med EF IS-objektiver for at lave rulnings- og X-Y-korrektion. Selv EF-objektiver uden billedstabilisering vil drage fordel af den 5-aksede korrektion fra EOS R5's indbyggede billedstabilisering.

Altid skarp

DIGIC X-processorteknologien er hjertet i EOS R5 – den samme teknologi, som findes i det eftertragtede EOS-1D X Mark III – og understøtter den anerkendte, næstegenerations Dual Pixel CMOS AF II, hvilket skubber hastigheder og driftssikkerhed til hidtil usete niveauer. Verdens hurtigste AF opnår fokus på blot 0,053 sekunder. EOS R5 kan fokusere ved lysniveauer helt ned til -6EV5, og EOS R6 er det første EOS-kamera med en mindste EV-værdi på -6,5EV4,5. Denne utroligt nøjagtige AF er effektiv, selv under optagelsesforhold med svagt lys eller lav kontrast.

iTR AF X AF-systemet er blevet programmeret til at bruge deep learning kunstig intelligens (AI), og ansigts-/øjeregistrering sørger for, at motiver forbliver i skarp fokus og har en lille dybdeskarphed, selv når de bevæger sig uforudsigeligt. Selv om en person vender sig bort i et øjeblik, fortsætter kameraerne med at spore hovedet.

Den avancerede sporingsteknologi er gjort muligt af deep learning-algoritmer, der genkender menneskers ansigter og øjne, og den kan nu også spore katte, hunde og fugle ved både stillbilled- og filmoptagelser. EOS R5 og EOS R6 opretholder utrolig nøjagtig fokusering og sporing, uanset motivets størrelse, stilling og ansigtets position eller retning, hvilket hjælper brugerne med at optage selv de mest uforudsigelige motiver uden besvær.

Smart tilslutning

Med indbygget Bluetooth og Wi-Fi kan EOS R5 (5 Ghz Wi-Fi8) nemt oprette forbindelse til en smartphone eller et netværk, så man hurtigt kan dele filer eller overføre via FTP/FTPS. Med denne funktionalitet kan kameraerne også fjernbetjenes vha. Camera Connect-app'en og EOS Utility-app'en og forbindes til en PC eller Mac via Wi-Fi, eller vha. high-speed USB 3.1 Gen 2. Eftersom levering af indhold er lige så vigtig som billed- og videooptagelse, understøtter EOS R5 automatisk overførelse af billedfiler fra kameraet til image.canon cloud-platformen, så brugere nemt kan dele og printe billeder eller integrere med Google Fotos-9 eller Adobe Creative Cloud-9workflows.

EOS R5: Ingen kompromis

EOS R5 er et hidtil uset skridt fremad inden for spejlløse kamerateknologier og er det EOS-kamera med den højeste opløsning nogensinde6. DIGIC X-processoren, CMOS-sensoren og RF-objektiver kombineres for at fremme samtlige billedkvalitetsaspekter og til at opnå en opløsning på over 45 megapixel. Op til 100 % AF-dækning7 med 5.940 valgbare AF-punkter og et ISO-område på 100-51200 holder motiverne i knivskarp fokus, selv ved ekstremt svage lysforhold. De dobbelte kortslots understøtter et High-speed CFexpress- og et SD UHS II-kort, som huses i et vejrforseglet kamerahus i magnesium.

Professionelle kan fange forbløffende 8K 12-bit RAW-videoer internt ved at bruge sensorens fulde bredde, så de kan opnå ægte, biograflignende output – med kontinuerlig øje- og ansigts-AF-sporing af mennesker og dyr. EOS R5 sætter også nye standarder for videofotografer, der optager i 4K. Fang 4K DCI (fullframe) og 4K UHD ved billedhastigheder op til 120p (119,88 fps) i 4:2:2 10-bits kvalitet, og få jævne slowmotion-billeder i høj opløsning med fuld AF-ydeevne. Brugere, der er på udkig efter den ultimative 4K-kvalitet, kan bruge 4K HQ til at gengive utrolige detaljer ved billedhastigheder op til 30p gennem internt at oversample 8K-videoer.

 • 8K RAW intern videooptagelse op til 29,97 fps (ikke-beskåret)
 • 8K intern videooptagelse op til 29,97 fps (ikke-beskåret) i 4:2:2 10-bit Canon Log (H.265) eller 4:2:2 10-bit HDR PQ (H.265)
 • 4K intern videooptagelse op til 119,88 fps (ikke-beskåret) i 4:2:2 10-bit Canon Log (H.265) eller 4:2:2 10-bit HDR PQ (H.265)
 • 4:2:2 10-bit i Canon Log eller 4:2:2 10-bit HDR PQ-output via HDMI ved 4K 59,94 fps

Efter feedback fra brugerne vender joystick tilbage til EOS R5 – sammen med Touch and Drag AF, som betjenes fra 3,2" Vari-Angle-touchscreenen med 2,1 mio. punkters opløsning. Dual Pixel RAW understøttes også, hvilket forbedrer de kreative muligheder, eftersom man kan rette fokus og kontrast i baggrunden og ændre belysningen i portrætter efter optagelse. Den elektroniske, 0,5" store søger opdaterer ved 120 fps med 5,76 mio. punkters opløsning, hvilket giver et forbløffende realistisk syn af verden sammenlignet med en optisk søger.

Write Your Own Review
Du anmelder:Canon EOS R5 (inkl. fordelsprogram, ekstra original batteri og sensorswabs)
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Canon EOS R5 (inkl. fordelsprogram, ekstra original batteri og sensorswabs)

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på