Canon EOS R6 (inkl. fordelsprogram, ekstra original batteri og sensorswabs)

Varenr.
15986

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Canon EOS R6 - Suveræn ydeevne, uendelig kreativitet

Egenskaber

 • Fullframe-sensor med 20,1 Megapixel opløsning
 • Op til 20 billeder/sek / 12 billeder/sek
 • IS i kameraet op til (IBIS)
 • Dual Pixel CMOS AF II
 • ISO 10-102400
 • 4K 60 fps 10-bit, Full HD 120 fps
 • Elektronisk søger med 3,69 mio. punkter
 • 3" vari-angle LCD med 1,62 mio. punkter
 • Dobbelte kortslots (2x SD UHS II)
 • AF multi-controller
 • Indbgget 2,4 Ghz Wi-Fi og FTP
 • Bluetooth
 • USB-opladning og strøm med PD-E1
 • Kun hus: 598 g

 

Nytænkning af professionel, spejlløs fotografering

En næstegenerations CMOS-sensorteknologi i kombination med højtydende RF-objektiver giver brugere mulighed for at fange endnu flere detaljer ved brancheførende hastigheder. EOS R6 kan optage op til 20 billeder/sek. fuldstændigt lydløst med den elektroniske lukker og med fuld autoeksponerings- (AE) og autofokus- (AF) sporing. Fotografer kan nemt fastholde action-scener, både som stillbilleder og video, i exceptionel kvalitet, uanset hvor de befinder sig, og uden at forstyrre motivet. Det mekaniske lukkergardin leverer også hurtige kontinuerlige optagelseshastigheder op til 12 billeder/sek.1.

EOS R6 har In-Body Image Stabilisation (IBIS) – en 5-akset billedstabilisering, der kan opleves for første gang i EOS-serien, og som kan benyttes sammen med alle objektivtyper. Denne teknologi er designet til at arbejde sammen med RF-objektivernes billedstabiliseringssystem og er udviklet, så RF-objektiver og sensoren arbejder sammen om at rette op på hældning og drejning, hvor sensoren retter op på X-Y- og rulningsbevægelser. Dette intelligente stabiliseringssystem korrigerer ved op til utrolige 8 stop – verdens bedste billedstabilisering – hvilket giver større kreativitet, når man optager stillbilleder ved lave lukkertider eller videoer uden stativ.

RF-fatningens store diameter sørger for, at lyset når helt ud til hjørnerne af sensoren, selv med sensorbevægelsen, der blev indført i den indbyggede billedstabilisering. Fatningens 54mm store diameter gør, at RF-objektiver kan designes med større billedcirkler, hvormed det indbyggede billedstabiliseringssystem får større bevægelsesfrihed. Det betyder, at visse RF-objektiver uden billedstabilisering, som RF 85mm F1.2L USM eller RF 28-70mm F2L USM, også kan nå op på op til 8 stops2 billedstabilisering.

Brugere af EF-objektiver vil opleve en forbedret IS-ydeevne, eftersom den indbyggede billedstabilisering arbejder sammen med EF IS-objektiver for at lave rulnings- og X-Y-korrektion. Selv EF-objektiver uden billedstabilisering vil drage fordel af den 5-aksede korrektion fra EOS R5's og EOS R6's indbyggede billedstabilisering.

Altid skarp

DIGIC X-processorteknologien er hjertet i EOS R6 – den samme teknologi, som findes i det eftertragtede EOS-1D X Mark III – og understøtter den anerkendte, næstegenerations Dual Pixel CMOS AF II, hvilket skubber hastigheder og driftssikkerhed til hidtil usete niveauer. Verdens hurtigste AF opnår fokus på blot 0,053 sekunder. EOS R6 er det første EOS-kamera med en mindste EV-værdi på -6,5EV4,5. Denne utroligt nøjagtige AF er effektiv, selv under optagelsesforhold med svagt lys eller lav kontrast.

iTR AF X AF-systemet er blevet programmeret til at bruge deep learning kunstig intelligens (AI), og ansigts-/øjeregistrering sørger for, at motiver forbliver i skarp fokus og har en lille dybdeskarphed, selv når de bevæger sig uforudsigeligt. Selv om en person vender sig bort i et øjeblik, fortsætter kameraerne med at spore hovedet.

Den avancerede sporingsteknologi er gjort muligt af deep learning-algoritmer, der genkender menneskers ansigter og øjne, og den kan nu også spore katte, hunde og fugle ved både stillbilled- og filmoptagelser. EOS R5 og EOS R6 opretholder utrolig nøjagtig fokusering og sporing, uanset motivets størrelse, stilling og ansigtets position eller retning, hvilket hjælper brugerne med at optage selv de mest uforudsigelige motiver uden besvær.

Smart tilslutning

Med indbygget Bluetooth og Wi-Fi kan EOS R6 (2,4 Ghz Wi-Fi8) nemt oprette forbindelse til en smartphone eller et netværk, så man hurtigt kan dele filer eller overføre via FTP/FTPS. Med denne funktionalitet kan kameraerne også fjernbetjenes vha. Camera Connect-app'en og EOS Utility-app'en og forbindes til en PC eller Mac via Wi-Fi, eller vha. high-speed USB 3.1 Gen 2. Eftersom levering af indhold er lige så vigtig som billed- og videooptagelse, understøtter EOS R6 automatisk overførelse af billedfiler fra kameraet til image.canon cloud-platformen, så brugere nemt kan dele og printe billeder eller integrere med Google Fotos-9 eller Adobe Creative Cloud-9workflows.

EOS R6: Allround funktionalitet

EOS R6, ligesom EOS R5, demonstrerer EOS R-systemets fantastiske egenskaber og giver entusiaster muligheden for at tage knivskarpe billeder og optage film håndholdt. Med en klasseførende hastighed og fullframe-kvalitet er EOS R6 et effektivt og alsidigt kamera, der langt overgår forventningerne af entusiaster og semi-professionelle fotografer i alle genrer. Sport- og wildlife-entusiaster kan fange hurtigt bevægende action ved hastigheder op til 20 billeder/sek.1, med fleksibiliteten til at vælge op til 6.072 AF-punkter og bruge deep learning-baseret automatisk AF-sporing af ansigter, øjne og dyr. CMOS-sensoren med 20,1 Megapixel opløsning deler mange teknologier og ydeevnen, som man kender fra EOS-1D X Mark III, med et Auto ISO-område på 100-102400, der giver brugere ekstra fleksibilitet og valgmuligheder til at fremstille klare billeder, selv i de mest krævende lysforhold, som for eksempel ved bryllupper og indendørsarrangementer.

Det innovative EOS R6 kan optage film i 4K UHD-opløsning ved op til 59,94 fps, som opnås gennem oversampling fra 5,1K, så content creators kan imødekomme den stigende efterspørgsel efter både at kunne fremstille stillbilleder og film. Få glæde af utrolige slowmotion-billeder med AF-understøttelse, når man bruger Full HD ved op til 119,88 fps. Under filmoptagelse kan zebra-displayet bruges som guide til eksponeringsjustering – noget der er særligt nyttigt under forhold, der typisk resulterer i overeksponerende højlys. Med muligheden for at optage internt i 8-bit H.264 eller 10-bit YCbCr 4:2:2 H.265 og Canon Log kan brugerne opleve den ultimative fleksibilitet i efterredigeringsprocessen.

Den 0,5" store elektroniske søger med 3,69 mio. punkter opdaterer ved op til 120 fps, så fotografer oplever et minimum af forsinkelser, når de arbejder ved sportsbegivenheder, og får en transparent og hurtig visning af motiverne. Kameraets 3" Vari-Angle LCD-skærm med 1,62 mio. punkter opfordrer til optagelse fra kreative vinkler. Med dobbelte kortslots kan brugere benytte 2 SD UHS II-kort og hurtigt og sikkert optage på begge kort samtidig og i forskellige formater.

 

Specifikationer
Billedsensor
Effektive pixels
20.1 megapixels
Farvefiltertype
Primærfarver
Billedprocessor
Billedprocessor
DIGIC X
Objektiv
Objektivfatning
Canon RF
Fokusering
Fokussystem
Dual Pixel CMOS AF
Valg af AF-punkt
All, Center AF, Single point AF, Wide-area AF, Zone AF
AF-lås
Ja
AF-hjælpelys
Ja
Eksponeringsstyring
Eksponeringsmetoder
Centervægtet, Gennemsnit, Multi, Spot
ISO-følsomhed
ISO 100-102400 (Udvidet: 204800)
Eksponeringskompensation
-3EV - +3EV, 1/3EV step
AE-lås
Ja
Lukker
Hastighed
1/8000 sek - 30 sek
Søger
Indbygget søger
Ja
Søgertype
OLED
Søgeropløsning
3.690.000 dots
Dioptrijustering
-4 - +2
Skærm
Skærmtype
3" LCD
Skærmopløsning
1.620.000 dots
Touchskærm
Ja
Tiltbar skærm
Ja
Flash
Indbygget flash
Nej
X-sync
1/250 sek
Flash tilstande
TTL
Filtype - Stilbilleder
Stilbilledtype
JPEG, RAW
RAW+JPEG
Ja
Billedstørrelse
RAW
Filtype - Video
Videotype
H.265
Videolængde
Ikke begrænset til 30 min
Videostørrelse
4K (3840 x 2160) 59.94p, 50p, 29.97p, 25p, 24p, Full HD 120p/60p/30p/24p
Hukommelse
Intern hukommelse
Nej
Hukommelseskort type
SD
Tilslutninger
Mikrofon
Ja
USB
USB Type-C
HDMI-stik
HDMI (Type A)
Bluetooth
Ja
Strømkilde
Batteri
LP-E6NH
Batterioplader
LC-E6E
Fysiske specifikationer
Mål (BxHxD)
138.4 x 97.5 x 88.4mm
Vægt (kun hus)
Ca. 598 g
Vejrforsegling
Ja
Materialer
Aluminium
Write Your Own Review
Du anmelder:Canon EOS R6 (inkl. fordelsprogram, ekstra original batteri og sensorswabs)
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Canon EOS R6 (inkl. fordelsprogram, ekstra original batteri og sensorswabs)

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på