Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Brug belysningen på en ny måde med en Speedlite-flash, som er effektiv, alsidig og bærbar. Radiostyret flashudløsning gør det nemt at bruge flashen, når den ikke er monteret på kameraet, og det åbner for nye muligheder for kreativ fotografering.

Effektiv, men kompakt nok til at have med overalt
Enkel betjening og et intuitivt interface
Brug fjernbetjent flash til at skabe det look, du ønsker
Tag flotte portrætbilleder med reflekteret lys
Kan integreres med andre Speedlite-enheder som en del af EOS-serien

 

Effektiv, men kompakt nok til at have med overalt
Et ledetal på 43 (m, ISO100) betyder, at der er styrke nok til de fleste situationer. Speedlite 430EX III-RT vejer kun 295 g og er kun 113,8 mm langt, så du har altid plads til det i tasken. Flashen strømforsynes af AA-batterier og genoplader på kun 3,2 sekunder efter en fuld flashudladning.

Enkel betjening og et intuitivt interface
Betjeningen på Speedlite 430EX III-RT svarer til betjeningen på mange EOS-kameraer. Genvejsknapper giver adgang til vigtige funktioner, og et kontrolhjul giver mulighed for hurtige justeringer. En låsekontakt forhindrer, at indstillingerne bliver ændret ved et uheld. En LCD-skærm viser en hurtig oversigt over indstillinger og optagelsesoplysninger, og den er oplyst til brug under svagt belyste forhold.

Brug fjernbetjent flash til at skabe det look, du ønsker
Speedlite 430EX III-RT-flashenheder kan også placeres væk fra kameraet for at simulere lys, der kommer fra forskellige retninger. Ved radiostyret udløsning kan Speedlite 430EX III-RT-enheder kontrolleres fra en afstand på op til 30 m, og de behøver ikke være placeret i direkte synslinje fra kameraet. Det betyder, at de kan placeres flere steder, så du kan skabe endnu flere stemninger og effekter. Speedlite 430EX III-RT kan også fjernbetjenes med optisk udløsning, så den kan bruges med det samme i din eksisterende opsætning. Den kan udløses fra en afstand på op til 10 m vha. Speedlite Transmitter ST-E2 (tilbehør) eller den indbyggede Speedlite Transmitter, som findes på udvalgte EOS-kameraer. Brug flere flashenheder sammen i grupper, og kontrollér effekten fra hver enkelt gruppe separat. Der kan oprettes op til fem grupper med maksimalt 15 flashenheder i hver gruppe.

Tag flotte portrætbilleder med reflekteret lys
Et bevægeligt flashhoved giver mulighed for at reflektere lyset fra større overflader, f.eks. vægge eller lofter, for at skabe en blød belysning uden skygger, som er perfekt til portrætbilleder. Et indbygget reflekteringspanel kan anvendes for at skabe funklende "glanslys" i portrætpersonens øjne og gøre ansigtsudtrykket mere levende. Montér den medfølgende Bounce Adapter for at gøre lyset endnu blødere. Der medfølger også et farvefilter, som gør flashlysets farvetemperatur varmere, så det kommer tættere på farvetemperaturen i den indendørs belysning. Speedlite 430EX III-RT kan zoome flashudladningen for at matche det anvendte objektivs synsvinkel.

Kan integreres med andre Speedlite-enheder som en del af EOS-serien
Brug Speedlite 430EX III-RT sammen med andre flashenheder, f.eks. Speedlite 600EX-RT, som en del af en opsætning med flere flashenheder. Betjen Speedlite 430EX III-RT på afstand af kameraet med en flashudløser som f.eks. ST-E3-RT eller med et EOS-kameras indbyggede Speedlite Transmitter.

Dobbelt trådløs flashudløsning
Speedlite 430EX III-RT kan udløses på afstand af kameraet vha. radiostyret eller optisk udløsning, hvilket giver fotografen rigtig mange muligheder. Ved radiostyret udløsning kan flashenheder placeres op til 30 m fra kameraet, og de behøver ikke være i direkte synslinje. Det betyder, at de kan placeres mange flere steder, f.eks. uden for et rum, så flashlyset kommer ind gennem et vindue. Optisk udløsning giver EOS-kameraer med en indbygget Speedlite Transmitter (f.eks. EOS 760D, EOS 70D og EOS 7D Mark II) mulighed for at udløse Speedlite 430EX III-RT fra en afstand på op til 10 m uden behov for yderligere udstyr.

Write Your Own Review
Du anmelder:Canon Speedlite 430EX III-RT
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Canon Speedlite 430EX III-RT

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på