Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

DJI AIR 2S er den nye drone inden for AIR serien. Med en 1-tommer CMOS-sensor, kraftfulde autonome funktioner og en kompakt krop, der vejer mindre end 600 g, er DJI Air 2S den ultimative drone for skabere på farten. Tag dette alt-i-et drone med overalt for at opleve og optage din verden med fantastiske detaljer.

Sensor og Billedsystem

Sensoren er en 1-tommer CMOS-sensor med 20 MegaPixels. Sensoren er i stand til at filme 5.4K med 30fps og 4K med 60 fps. Fang verdens farver, selvom det er blevet mørkt. Takket være et højt dynamisk område, høj opløsning og nøjagtig farvegengivelse, er selv billeder i svagt lys skarpe og levende. En milliard farver fanget af 10-bit Dlog-M-farveprofilen i DJI Air 2S lader dig fordybe dig fuldt ud i alle farverne i dit miljø.

Tag billeder i Raw for at få en dynamisk range op til 12.6 stops. Det hjælper med at fange endnu mere inormation i hvert billede, som vil give dig den helt store fleksibilitet i fotoredigering. Intelligent HDR-teknologi kombinerer automatisk flere billeder, hvilket øger det dynamiske udvalg af billeder uden behov for efterbehandling. Det betyder mere nuancerede detaljer i både højlys og skygger for rigere billeder med større dybde.

Panorama og Hyperlapse

Fremskynd tid og bevægelse med et enkelt tryk ved at skabe et slående hyperlapse. Du kan også tage større, mere detaljerede billeder af dine omgivelser med panorama op til 180°.

Air S2 Intelligente Egenskaber

Vi Introducerer MasterShots

Den næste udvikling af QuickShots. MasterShots er en avanceret intelligent funktion, der giver brugerne de bedste billeder på ethvert sted med blot et tryk. Du skal blot vælge dit motiv, og dronen vil filme, mens den udfører ti forskellige manøvrer i rækkefølge, holder dit motiv i midten og genererer en kort filmisk video.

Centrum for opmærksomhed

FocusTrack har Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 og Point of Interest 3.0, hvilket gør det til en leg for DJI Air 2S at følge eller kredse om dit motiv.

Spotlight 2.0: Kameraet forbliver centreret på et motiv, mens du flyver i en spiral eller tager nærbilleder. Zoomfunktionen muliggør også klare billeder på afstand for øget sikkerhed.

ActiveTrack 4.0: Følg dit motiv jævnt, mens du autonomt undgår forhindringer. Selvom motivet er tabt et øjeblik, kan du hurtigt genoptage sporing under flyvning.

Point of Interest 3.0: Tag nemt et perfekt cirkelvideo, mens du holder dit motiv centreret.

Miljøsansning

DJI Air 2S har evnen til at opfatte sit miljø i fire retninger: op, ned, frem og tilbage. Algoritmerne for Advanced Pilot Assistance Systems (APAS 4.0) er blevet yderligere forbedret, hvilket gør det muligt for DJI Air 2S aktivt at undgå forhindringer i mere komplekse scenarier og ved høje hastigheder.

O3 transmission

DJI Air 2S har DJI's mest avancerede O3 (OcuSync 3.0) billedtransmissionsteknologi, der leverer en ultraglat, klar og pålidelig billedfeed. Med sine 4 antenner og 2.4/5.8GHz dobbelt frekvens, når dronen op til en 12km rækkevidde med en 1080p transmission.

Et Mere Sikkert Luftrum med ADS-B

DJI Air 2S giver et ekstra lag af luftrumssikkerhed med det brancheførende AirSense sikkerhedssystem. Dette modtager Automatic Dependent Surveillance-Broadcast (ADS-B) flyplaceringsoplysninger fra fly og helikoptere i dit område, der transmitterer ADS-B-signaler, viser disse fly på et kort og giver lyd- og visuelle advarsler gennem DJI Fly-appen for at hjælpe dig holde dronen af ??vejen for disse fly.

Write Your Own Review
Du anmelder:DJI AIR 2S
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:DJI AIR 2S

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på