Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Forbedret i forhold til den tidligere OM 5 kardanstabilisator kommer DJI Osmo Mobile 6 Smartphone Gimbal stabilisatoren i en endnu mere kompakt ramme, der er nemmere at balancere og folde ned, og den har nu en forlængerstang, der giver en ekstra 8,5" længde for at hjælpe med at designe mere kreative billeder. Den kommer også med en forbedret magnetisk telefonklemme, der gør det muligt for kardanen automatisk at registrere din telefon og justere klemmen.

Osmo Mobile 6 har forbedret stabilitet til længere afstande ved hjælp af den opdaterede ActiveTrack 5.0, som automatisk kan spore kropsformer for at spore menneskelige motiver uden at skulle foretage et manuelt valg. DJI Mimo-appen forbindes via Bluetooth 5 for at give flere optagetilstande og funktioner, herunder Sport, Portræt, Underslung, Landskab, Time-Lapse, Motion-Lapse, Hyperlapse, Panorama, Slow-Motion, Inception-stil spin (SpinShot) og en Sport-tilstand til hurtig-action-optagelse. Udover at bruge joystick-kontrollerne på håndtaget, kan du også bruge håndbevægelser til at styre kardanen til at spore din bevægelse, tage en selfie eller starte/stoppe dit smartphone-kamera, så du ikke behøver at trykke på optageknappen eller røre ved enhver kontrol.

Du kan montere enhver smartphone op til 3,3" bred i sin telefonholder, og dens magnetiske telefonholder giver mulighed for enkel og hurtig montering og afmontering. Den integrerede intelligente sensor fortæller dig endda, når din smartphone er monteret. Den indbyggede batteritid er ca. 6,4 timer, og det tager cirka 1,5 time at oplade ved hjælp af det medfølgende USB Type-C-kabel. Bunden af ??kardanhåndtaget har et monteringsgevind til montering af kardan på det medfølgende grebstativ eller andet tilbehør. En opbevaringspose medfølger også til opbevare og transportere kardanen.

Write Your Own Review
Du anmelder:DJI Osmo Mobile 6
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:DJI Osmo Mobile 6

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på