Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Med DJI Mic kan du nu nemt optage lyd, der matcher kvaliteten af dine videoer. Det er ideelt for kreative skabere, der ønsker at få en fordel og løfte deres produkt til næste niveau. Den leverer enestående lydkvalitet og dual-channel optagelse på afstande på op til 250 m. Tænd, tilslut og optag krystalklar lyd på farten. DJI Mic kommer med to sendere, hver med indbyggede mikrofoner. Begge sendere understøtter omnidirektionel lyd, hvilket gør dem ideelle til interviews med flere personer og små studieoperationer. DJI Mic giver dig mulighed for at optage med præcis og professionel lyd, ved nøjagtigt at gengive toner over et bredere frekvensområde. Optagelser kan laves separat via hver kanal, eller de to kanaler kan kombineres for fleksibilitet i efterproduktionen. Modtagerens touchskærm-display giver dig nem adgang til kanalvalg, input/output-indstillinger og andre vigtige funktioner. Begge sendere kommer med 14 timers indbygget lagring for at forhindre lydrammetab, tab og andre problemer. Forskellige enheder betyder forskellige input-adaptere, og DJI Mic dækker det meste. Modtageren har USB-C, Lightning og 3,5 mm TRS-porte, hvilket gør den kompatibel med almindelige smartphones, kameraer og bærbare computere. Få en hel dag med lydoptagelse med DJI Mic. Nyd 5,5 timers batterilevetid fra senderne, 5 timer fra modtageren og op til 15 timer med opladningsetuiet.

Inkluderet i Pakken:

 • 1x mikrofonmodtager
 • 2x mikrofonsendere
 • Opladningsetui
 • Kamera lydkabel, 3,5 mm TRS
 • Belysningskabel
 • 2x Vindhætte
 • Magnetisk klip
 • Opbevaringspose
 • Ladekabel
 • Mobiltelefon adapter (USB-C)
 • Mobiltelefon adapter (Lightning)
Write Your Own Review
Du anmelder:DJI Trådløs Mikrofonsæt
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:DJI Trådløs Mikrofonsæt

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på