Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Digitaliser video fra en videobåndoptager, et videokamera og andre analoge videokilder til afspilning på din Mac, PC og iPad

Overfør video til din Mac eller pc fra en videobåndoptager, DVR, videokamera eller en hvilken som helst anden analog videoenhed som en H.264-fil af høj kvalitet. Elgato Video Captures brugervenlige software hjælper dig gennem hvert trin, fra at forbinde en analog videoenhed til at optage video og vælge, hvordan du vil se og dele den.

Der er ingen nemmere måde at digitalisere hjemmevideo til afspilning på din computer, at synkronisere med en iPad eller iPhone, redigere i iMovie eller Windows Live Movie Maker eller at uploade til YouTube.

Elgato Video Capture leveres med Elgato Video Capture-software til Mac og Windows.

Sæt familieminder på din computer
Æraen med VHS-bånd er ved at afvikle, og efter tre årtier er der meget videoindhold, der skal overføres til moderne afspilningsenheder. Hvad mere er, enhver video, der er gemt på magnetbånd (såsom VHS, Video8 og Hi8) har en begrænset levetid og forringes over tid. Elgato Video Capture giver en nem måde at bringe disse dyrebare minder ind i iTunes eller dit Windows Media Player-bibliotek.

Hvert trin er gjort enkelt
Elgato Video Capture er meget nem at bruge. Softwareassistenten guider dig gennem hvert trin, fra at forbinde en analog videoenhed til at optage video og vælge, hvordan du vil se og dele den. Softwaren tilbyder et simpelt værktøj til at trimme begyndelsen og slutningen af ??den optagede video. Med et enkelt klik kan du tilføje din video til iTunes eller til dit Windows Media Player-bibliotek. du kan afspille videoen på din computer eller synkronisere den med din iPad eller iPhone; du kan uploade din video direkte til YouTube; og du kan redigere det med det samme i iMovie eller Windows Live Movie Maker.

Video til din computer fra en DVR, DVD-afspiller eller Set-Top Box
Måske har du fået en DVD fra en familiebegivenhed eller genforening, og du vil dele den ved at sende den på dit websted eller på YouTube. Eller du har gemt nogle gode film og tv-shows på din DVR og vil afspille dem på din iPad. Elgato Video Capture kan tilslutte og optage video til din Mac eller pc fra enhver enhed, der har sammensatte “RCA” eller S-Video udgange. Den leveres også med en SCART-adapter.

Teknisk information
Systemkrav
Mac: OS X 10.6.8 eller nyere

PC: Windows 7 eller nyere, 2 GHz Intel Core 2 Duo (eller sammenlignelig), lydkort

Tekniske specifikationer
Elgato Video Capture registrerer automatisk NTSC, SECAM, PAL og PAL / 60 videoformater for verdensomspændende kompatibilitet.

Videoopløsning: 640 × 480 (4: 3) eller 640 × 360 (16: 9)

Videoformat Mac-software: H.264 ved 1,4 MBit / sek eller MPEG-4 ved 2,4 MBit / se

Videoformat pc-software: H.264 ved 1,4 MBit / se

Lyd: AAC, 48 kHz, 128 kBit / sek

Hvad er inkluderet
Elgato Video Capture hardware
Composite-til-SCART-adapter
Komposit video / RCA stereokabel

Genererede filer kan synkroniseres med video-kompatible iPads, iPods, iPhones og Apple TV og kan redigeres i iMovie eller Windows Live Movie Maker uden genkodning.

Write Your Own Review
Du anmelder:Elgato A/V Digital Capture
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Elgato A/V Digital Capture

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på