Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Fujifilm Instax Mini 11 er landet!

Don't Just Take, Give.
Afløseren til til verdens mest solgte instant-kamera er ankommet med et splinternyt design, bedre billedkvalitet og en lang række funktioner, der gør det endnu sjovere at fange dine øjeblikke i fysisk print.
Kameraet er utroligt nemt at betjene, og dine billeder bliver printet direkte fra kameraet i det velkendte Instax Mini instant film-format.

 

Smart og enkelt design
Instax mini 11 kommer i et smart og enkelt design med fokus på fine detaljer.
Designet er blevet mere moderne og har et rundet greb, der passer bedre i dine hænder. Objektivringen er lavet af et transparent materiale, som ligner matteret glas.
Kameraet er blevet mindre og smallere end forgængeren, hvilket gør det nemt at have med på farten. Det fås i 5 forskellige farver - Sky Blue, Lilac Purple, Ice White, Charcoal Gray og Blush Pink. 

 

Ny "Automatic Exposure"-funktion
Automatic Exposure-funktionen er en nyudviklet funktion der giver dig bedre billeder i forskellige lysforhold, da kameraet selv indstiller lukkertid og flash-styrke.
Det er ikke længere nødvendigt at justere lysindstillingen manuelt på kameraet, da funktionen automatisk tager højde for lysforholdene, så du får et optimalt eksponeret billede.
Funktionen tager både højde for motiv, baggrund og situationen, så du får et mere detaljeret billede - om du så skyder billeder udendørs på en solrig dag eller indendørs i et mørkt lokale.

 

Selfie Mode
Instax Mini 11 er udstyret med den indbyggede selfie-linse, som gør det nemmere end nogensinde at tage gode selfies og close-up billeder. Selfie mode indstilles ved at trække den forreste del af objektivet ud, efter at du har tændt kameraet.
Funktionen kan også bruges som en "Macro Mode", da det gør det muligt, at tage billeder af motiver der er ned til 30 cm væk fra kameraet.

 

Specifikationer

Kameratype
- Instant kamera
Filmstørrelse
- Fujifilm Instax Mini Farvefilm
- Fujifilm Instax Mini Monochrome
Farve
- Sky Blue

 

Indehold i æsken

  • 1 stk. Fujifilm Instax Mini 11 kamera
  • 2 stk. AA-batteri
  • 1 stk. udløserknap tilbehør
Write Your Own Review
Du anmelder:Fujifilm Instax Mini 11 Sky Blue
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Fujifilm Instax Mini 11 Sky Blue

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-17.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på