Lume Cube AIR

Varenr.
13836

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Lume Cube AIR er en alsidig belysning, der kombinerer professionelt kvalitetslys, et mobilt og slidstærk design, alsidige monteringsmuligheder samt en række diffusere. Den er det oplagte lysudstyr til alle, der ønsker at skabe bedre foto- og videoindhold uden at skulle betale dyrt.

Uovertruffen lyskvalitet
Lume Cube AIR 400 er udstyret med de bedste LED-specifikationer i forhold til sin størrelse og leverer en lysstyrke på 400 lux ved en afstand på 1 meter med en 60 graders lysvinkel. Desuden har den en farvetemperatur på 5600K, svarende til dagslys, med en CRI-rating på +/- 90. Med andre ord byder den på en masse kvalitetslys, der er ideel til fotografering.

Kompakt og vandtæt design
Med en vægt på kun 57 gram og dimensioner på 4,1 x 4,1 x 2,9 cm er Lume Cube AIR den mindste og mest mobile lyskilde af sin art, så kreative folk kan finde på nyskabende anvendelser, uanset om det foregår i regn eller nedsænket i vand. Den er nemlig vandtæt ned til 10 meter!

Bluetooth og app kontrol
Ved hjælp af iOS- eller Android-appen Lume-X kan en smartphone bruges til trådløs styring af lysstyrke, lysfunktion, flash-hastigheder, batteriniveauer og mere. Og det virker endda med flere Lume Cube AIR i gang samtidigt.

Bluetooth-funktionaliteten og Lume-X app’en gør det muligt hurtigt at indstille alle slags opsætninger af lyset, hvilket skaber et virkelig smart, mobilt studio!

Indbygget magnet
Ud over et stativgevind på 1/4" sikrer en indbygget magnet komplette og alsidige monteringsmuligheder, så man også kan bruge den til andet end skabelse af indhold. Lume Cube AIR kan monteres på en cykel, fastgøres på en bil, indstilles til funktionen Strobe Mode til nødsituationer, og meget mere.

Medfølgende tilbehør
Med i produktpakken finder du alt, hvad du behøver for at begynde at skabe billeder og videoer med belysning af høj kvalitet:

Hvid diffuser til blødere lys
Orange diffuser til varmt og blødt lys
Opladerkabel (micro USB)
Strop

Write Your Own Review
Du anmelder:Lume Cube AIR
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lume Cube AIR

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på