Polaroid Now Orange

Varenr.
16316

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Polaroid Now Orange

Polaroid betragtes som et af de mest ikoniske fotomærker og producent af ikoniske kameramodeller, der har været med til at skrive historie i mere end 80 år.

Nu er tiden kommet til næste etape på Polaroids rejse – kameraet Polaroid Now.

Polaroid Originals markerer i marts slutkapitlet af fortællingen fra 2017 om mærkets genfødsel og bruger igen sit oprindelige navn 'Polaroid', der samler mærket, til at udvikle produkter, der bringer mennesker sammen på meningsfyldte måder.

Polaroid markerer begivenheden og afslører det nye kamera Polaroid Now. Polaroid Nows design præges af nye buede, flydende linjer, der understreger forskellen fra fortidens firkantede kameraer og giver brugerne et godt greb, et fint udsyn samt er nem at bruge. Kameraet Polaroid Now indeholder alt, hvad du kan ønske dig af et gammeldags, analogt kamera med moderne funktioner. Det nyudviklede objektivsystem med autofokus, længere batterilevetid, præcis flash og et mere imødekommende, mere funktionelt kameradesign gør det nemmere end nogensinde før at tage det perfekte polaroidbillede uanset dine fotografiske evner.

Polaroid Now lader dig fokusere på øjeblikket her og nu, mens den nye teknologi gør resten. I modsætning til forgængerne Polaroid OneStep 2 og OneStep+ har Polaroid Now et objektiv, der automatisk skifter mellem afstands- og portrætformater og altid giver mere præcise optagelser. En anden særlig funktion ved kameraet er den nye præcise blitz, der tager hensyn til lysforholdene og giver fremragende resultater i situationer med kun lidt lys, selv når du ikke bruger blitzen. Polaroid Now har også et batteri med lang levetid, der er tilstrækkeligt til 15 filmpakker. Det gør kameraet til det perfekte tilbehør på alle rejser og eventyr.

Ud over de klassiske sort-hvide farver fås Polaroid Now i en begrænset periode i alle de fem ikoniske Polaroid Spectrum-farver: rød, orange, gul, grøn og blå.

Der fås også en særlig udgave af Color Wave i-Type-rammefilmen. Den farverige nye film kommer med en vifte af nuancer, fra stemningsfyldt blå til varme orange og røde rammer, og er perfekt til romantiske øjeblikke i solskinnet.


Nøglefunktioner:

  • Nemt at tage billeder med One-Step
  • Robust, elegant og farverig
  • Præcis autofokus
  • Dobbelt eksponering
  • Fokus fra helt ned til 0,6 m og op til uendelig
  • Præcis og kraftig indbygget blitz
  • Lang batterilevetid med nem USB-opladning
  • Selvudløser så du selv kan være med i billedet
  • Kan bruges sammen med nye i-Type-film og klassiske 600-film
Write Your Own Review
Du anmelder:Polaroid Now Orange
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Polaroid Now Orange

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på