Røde RØDECaster Pro - Podcast-studio mixer

Varenr.
15627

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

RØDECaster ™ Pro er verdens første fuldt integrerede podcast-studio. Uanset om du er nybegynder eller professionel podcaster, er RØDECaster Pro alt hvad du nogensinde har brug for for at producere professionelt lydende podcasts.

RØDECaster Pro ™ er designet til at forenkle podcastproduktion. Konsollen kan håndtere op til 4 podcast-mikrofoner og tilbyder også nem forbindelse til telefongæster/opkalt via TRRS eller Bluetooth ™. Otte programmerbare pads giver adgang til on-the-fly jingle-afspilning, musik, lydeffekter eller reklameafvikling. Podcasts kan let optages på microSD ™ -kort eller til en computer via USB. Indstillinger er lette at betjene med den berøringsfølsomme skærm og de fysiske kontroller, såsom faders mm.

Tilslut & optag
De 4 støjsvage mikrofonindgange kan både bruges med dynamiske og kondensatormikrofoner. Tilslut mikrofoner til dig og dine gæster, RØDECaster sørger automatisk for niveaujustering og med one-touch-optagelse til microSD-kort producerer du med det samme. Du kan bogstaveligt talt starte din første podcast-optagelse kun få minutter efter at du har pakket RØDECaster Pro ud af kassen.

Telefonopkald
Vil du have en gæst til at deltage i din podcast over telefonen? Tilslut nemt din telefon med RØDECaster Pro via Bluetooth eller med et TRRS-kabel. RØDECaster Pro indstiller automatisk lydsignalet (mix-minus) for at forhindre forsinkelse og ekko.

Lydeffekter og jingler
RØDECaster Pro leveres med 8 programmerbare trigger-pads, der bruges til hurtig afvikling af lydeffekter, musik, jingler eller reklamer - perfekt til at give din podcast et professionelt præg. Optag lyd direkte til pads fra en hvilken som helst af mikrofonindgange eller brug "træk-og-slip" til at uploade filer fra din computer gennem RØDE's inkluderede software. Vælg din egen farvekodning på dine pad for at holde styr på dine lyde.

Professionel lydkvalitet - Class A Servo-biased pre-amps
RØDECaster Pro's krystalklare forforstærkere og udgange har klasse A-kredsløb, ligesom meget dyrere broadcast-udstyr. Forforstærkere i klasse A giver en meget tydeligere forstærkningsstruktur med meget lave forvrængningsniveauer, hvilket giver et utroligt klart og lavt støjsignal. Forforstærkerne er også servo-biased, hvilket holder forvrængningsniveauet nede.

APHEX® Ombord
Mikrofonsignalerne kan også forbedres yderligere af de legendariske og patenterede lydprocessorer, APHEX Aural Exciter™ og APHEX Big Bottom™. Disse er integreret i lydprocessor-delen i RØDECaster Pro. Din mikrofonlyd får den varme bund og luftige diskant, som du kender fra mange radio-shows og gode podcasts. RØDECaster Pro har ydermere kompressor, limiter, de-esser og støjreduktion indbygget.

Indspilningsindstillinger
RØDECaster Pro kan let tilsluttes til din computer via USB, da RØDECaster Pro også fungerer som en USB-lydkort. Det giver dig mulighed for at optage din podcast i ethvert stykke lyd-software.

RØDECaster Pro er også et kraftfuldt værktøj til live streaming – en komplet radiostation!

Egenskaber

  • Let at bruge fuldt integreret podcast-studio
  • 8 fadere til kontrol af lydstyrkeniveauer
  • 4 kvalitets XLR mikrofon-indgange
  • Spil jingler, musik, lydeffekter eller reklameafvikling via 8 programmerbare trigger-pads
  • Direkte telefonindsløjfning via enten TRRS eller Bluetooth med automatisk lydjusterings-funktion
  • Integreret Aphex Big Bottom ™ og Aural Exciter ™ lydprocessering
  • Optag direkte på microSD-kort eller computer via USB

 

Specifikationer

Frekvensområde
- Mic Inputs: 20 Hz – 20 kHz, -3dB at 20 Hz (high-pass filter)
- Monitor Outputs: 20 Hz – 20 kHz better than ±0.5dB
Udgangsstik
- USB-C, 1/4” Balanced TRS STEREO (Monitor Outputs)
Computer forbindelse
- USB
Farve
- Sort
Dimensioner
- 350 x 275 x 82
Vægt
- 1980g
Systemkrav
- Mac OS 10.11
- Windows 10

 

Indehold i æsken

  • Røde RØDECASTER Pro - Podcast mixer
Write Your Own Review
Du anmelder:Røde RØDECaster Pro - Podcast-studio mixer
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Røde RØDECaster Pro - Podcast-studio mixer

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på