Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Saramonic Blink 500 TX er en bemærkelsesværdig kompakt og let clip-on trådløs mikrofontransmitter, der leverer fantastisk lyd og er designet til at arbejde med Blink 500 RX, RXDi og RXUC bærbare dobbeltmodtagere fra Saramonic.

Blink 500 TX har en fremragende lydende indbygget mikrofon, og hele enheden er lille og let nok til at klemme direkte til skjortekraver, tøj eller skubbe ind i en lomme.

Blink 500 sender data i et 2,4 GHz-spektrum og hopper automatisk kanaler for at undgå statisk støj og lydudfald. Det er enkelt at parre det til en modtager, og alle de komplicerede aspekter ved brug af trådløse mikrofoner sker problemfrit i baggrunden, så du kan koncentrere dig om historiefortælling.

Write Your Own Review
Du anmelder:Saramonic Blink 500 TX
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Saramonic Blink 500 TX

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg os i butikken

København

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på