Sigma 150-600 F5-6.3 DG DN OS | Sport | Sony FE Inkl. Zeiss Lens Clean
Varenr.
16842

Sigma 150-600 F5-6.3 DG DN OS | Sport | Sony FE Inkl. Zeiss Lens Clean

Varenr.
16842

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

*For at få 5års garanti, skal sigma produktet registeres indenfor 60 dage på sigmas egen hjemmeside, LÆS MERE HER


Fang magien gennem din finder

Introduktion til SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG DN OS | Sport, en kraftfuld ultra-telezoom og den første Sports linse nogensinde til spejlfri systemer. Denne bærbare og praktiske optik revolutionerer måden spejlfri brugere fanger dyreliv, motorsport og andre hurtige motiver.

150–600 mm F5-6.3 DG DN OS | Sport er SIGMA Sports-linjens første ultra-telezoomobjektiv, designet fra bunden specielt til spejlfrie kameraer i fuldformat. Det tilbyder enestående ydeevne, funktionalitet og byggekvalitet, der kræves til ultratelefotografering i de mest krævende situationer.

Billedkvaliteten er enestående med ultrahøjtydende glas, der kan levere ultra-
skarpe resultater selv på kameraer med den højeste opløsning. Objektivet viser smuk bokeh i hele sit zoomområde, og optiske afvigelser holdes godt under kontrol. Den kan bruges med SIGMAs 1,4 × og 2 × L-monterede telekonvertere, med AF effektiv op til 1200 mm.

Hurtig og præcis autofokus på grund af en AF-enhed udstyret med en højpræcisions magnetisk sensor kombineret med en OS (optisk stabilisator) -funktion, der er effektiv til cirka 4 stop* af billedstabilisering, gør dette til et meget lydhørt objektiv, der kan klare selv de mest
udfordrende emner. Det har et Dual Action Zoom -system, der omfatter straight- og ringzoom, en støv- og stænkbestandig struktur og switches, der kan tilpasses, og som hjælper fotografer og filmskabere hurtigt og let med at tilpasse sig stort set ethvert optagemiljø.

Tag de billeder med lang rækkevidde, du altid har ønsket dig med et ultrateleobjektiv-det er den visuelle oplevelse, du vil nyde med 150-600 mm F5-6.3 DG DN OS | Sports, det første ultrateleobjektiv til spejlfri systemer fra SIGMA Sports-serien.

Kompromisløs optisk ydelse i hele zoomområdet
SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG DN OS | Sport tilbyder enestående optisk ydeevne i hele sit zoomområde og ved alle blænder, hvilket giver resultater i professionel kvalitet.
Baseret på den nyeste optiske designteknologi indeholder dets linseopbygning af 25 elementer i 15 grupper en række specielle typer højtydende glas, der sikrer grundig kontrol med forskellige typer afvigelser. Dette hjælper med at give billederne opløsning og klareste detaljer. Ikke kun ved teleenden omkring 600 mm, hvilket er afgørende for en ultratelezoom, men også i hele dets zoomområde uden kompromis. Objektivet er også designet med billedkvalitet i de områder uden fokus, med attraktiv kompression og smuk bokeh for at skabe iøjnefaldende billeder, der kun kan opnås med en lang brændvidde.

Gennem forbedringer af det optiske og mekaniske design samt omfattende simuleret test har linsen opnået høj modstandsdygtighed over for spøgelser og flare. Dette hjælper med at sikre skarpe billeder med høj kontrast, selv i stærkt sollys eller i modlys.

I den brede ende på 150 mm har objektivet en imponerende minimum fokuseringsafstand på 58 cm. På L-Mount giver brugen af ??to dedikerede telekonvertere dig mulighed for at skyde med AF op til 1200 mm. Med disse funktioner er dette nye ultrateleobjektiv det perfekte værktøj til at tackle en lang række optagelsessituationer, hvilket giver dig en større frihed i dit valg af komposition.

Hurtig AF med høj præcision og imponerende funktionalitet
150-600 mm F5-6.3 DG DN OS | Sport leveres med den pro-niveau funktionalitet, der
definerer SIGMA Sports line linse, som er designet til at fange motiver med hurtig handling.
Med en AF -aktuator styret af en trinmotor kombinerer objektivet hurtig og stille autofokus med fremragende sporing af objekter i bevægelse. Desuden muliggør en højpræcisionsmagnetisk sensor yderst præcis positionering til hurtig og højpræcision AF. Dette er
særligt imponerende på et ultrateleobjektiv, hvor fokuslinsen skal bevæge sig en betydelig afstand.

OS -funktionen leverer effektiv billedstabilisering, der giver en fordel af
cirka 4 stop*, hvilket er ideelt til håndholdt optagelse ved lavere lukkerhastigheder. Det er muligt at ændre OS -indstillingerne ved hjælp af OS -kontakten og knappen Tilpasset tilstand, så de passer bedst til optagelsessituationen. Objektivet har en Focus Limiter-switch, der tilbyder tre-zone AF-modifikation, hvilket hjælper med at fremskynde AF-ydelsen, og på L-Mount er det muligt at indstille en brugerdefineret fokusgrænse via SIGMA USB Dock. Objektivet har også tre AFL -knapper, som du kan tildele forskellige funktioner på kamerasiden afhængigt af den anvendte kameramodel. Dette sikrer, at nøgleindstillinger kan tilpasses, så de passer til din optagelsesstil og let er tilgængelige, så du hurtigt kan tilpasse dig ændrede forhold.
Med den hurtige AF med høj præcision, 4 stop* billedstabilisering og en lang række funktioner, der kan tilpasses, følger med SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG DN OS | Sport, det kreative

Specifikationer
Optiske specifikationer
Objektivfatning
Sony FE
Objektivopbygning (elementer/grupper)
25 elementer i 15 grupper
Maksimal blænde
f/5-6.3
Minimumblænde
f/22-29
Antal blændelameller
9
Nærmeste fokuseringsafstand
58cm
Maksimal forstørrelse (x)
0.34
Fysiske specifikationer
Filterdiameter
95mm
Vægt (kun objektiv)
2.1kg
Tilbehør
Bagdæksel
E Bagdæksel
Write Your Own Review
Du anmelder:Sigma 150-600 F5-6.3 DG DN OS | Sport | Sony FE Inkl. Zeiss Lens Clean
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sigma 150-600 F5-6.3 DG DN OS | Sport | Sony FE Inkl. Zeiss Lens Clean

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på