Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Udviklingen af en klassiker, 35mm F1.4 Art, genfødes
Fremragende optisk ydeevne og brugervenlighed styrker den mest populære brændvidde. En "Art F1.4 35mm" genfødt til spejlløs og bemyndiget gennem SIGMAs teknologi til dato.

Den eksisterende 35 mm F1.4 DG HSM | Art var SIGMAs første GLOBAL VISION-linse. Udgivet i 2012 satte den standarden for alle SIGMAs efterfølgende Art-line-linser, og takket være den enestående billedkvalitet er det stadig den 35 mm primære linse, der vælges for mange professionelle fotografer. Ni år senere er 35mm F1.4 blevet redesignet helt fra bunden specielt til spejlfri kameraer og er kulminationen på meget af den ekspertise inden for optisk design og avancerede produktionsteknikker, der er opnået i løbet af det sidste årti af GLOBAL VISION-linseudvikling. Som med alle SIGMAs linser er 35 mm F1.4 DG DN | Kunsten er bygget helt på sin eneste fabrik i Aizu i Japan, hvor håndværksstandarden er på højeste niveau.

Som det er tilfældet med alle SIGMA-objektiver, er førende optik helt i centrum for designkonceptet i denne nye 35mm F1.4 DG DN | Kunst. På trods af at den er betydeligt mindre og lettere end den eksisterende 35 mm F1.4, viser den en enestående skarphedsniveau lige til kanterne af rammen ved alle blænder, samt usædvanligt glat og attraktiv bokeh og bemærkelsesværdigt velkontrollerede optiske afvigelser.

35mm F1.4 DG DN er udelukkende designet til brug med spejlløse kameraer Kunst er let nok til at føle sig perfekt afbalanceret på et kompakt spejlfrit kamera, men alligevel er det fyldt med en række professionelle funktioner, herunder ultrahurtig AF, en afklikbar og låsbar blændering og en AFL-knap, der kan tilpasses. Dette giver objektivets betjening og bærbarhed uden kompromis, hvilket gør det så ideelt til professionelle projekter, som det er til afslappede udflugter og lige så velegnet til video som det er stillbilleder.

SIGMA glæder sig over at introducere dig til den nye guldstandard i 35 mm primær med bred blænde.

Enestående optisk ydeevne
Centralt i designet af 35 mm F1.4 DG DN | Art er dens sofistikerede optiske ydeevne, som er i overensstemmelse med udviklingen af alle Art line-objektiver. Objektivet indeholder 15 elementer i 11 grupper. Med to specielle lavdispersionselementer (SLD), et ekstraordinært lavdispersionselement (ELD), et 'F' lavdispersionselement (FLD) og to asfæriske elementer og såvel som andet højtydende glas, objektivets avancerede optiske konstruktion bruger SIGMAs avancerede optiske designteknologi, hvilket minimerer alle former for aberration inklusive aksial kromatisk aberration, som ikke kan rettes i kameraet.

På trods af at F1.4 har en meget bred blændeåbning, er linsen i stand til at kontrollere sagittal koma-flare ekstremt godt, selv vidåben, hvilket forhindrer lyse lyspunkter i at flare ud nær rammens kanter. Dette vil især være tiltalende for nattehimelfotografer.

På grund af de 11 afrundede membranblade viser linsen glat, rund bokeh, så områder uden fokus er ikke distraherende. Dette gør 35mm F1.4 DG DN | Kunst, der er velegnet til portrætter understøttet af sin ultra-skarpe billedkvalitet og minimale farveblødning. Det fungerer også meget godt i baggrundsbelyste forhold takket være SIGMAs anti-ghosting og anti-flare teknologi, som det har kultiveret gennem utallige simuleringer og test i det virkelige liv i vores mange års linseudvikling. Dette holder skud med høj kontrast og fri for overdreven blænding, selv når du arbejder i svært lys.

Hurtig og ret AF i en kompakt krop
Fokusmekanismen i SIGMA 35mm F1.4 DG DN | Kunst har en trinmotor. Denne motor styrer en fokuserende linsegruppe sammensat af et enkelt, letvægtselement, hvilket betyder, at AF er lydhør og lydsvag og er i stand til at holde styr på bevægelige objekter meget effektivt. Manuel fokusering er jævn og præcis, men med den rigtige mængde modstand for filmproducenter. Bestemt har denne linse en fokustilstandskontakt på kroppen.

SIGMA 35mm F1.4 DG DN | Kunst omfavner helt Art line-konceptet, som er “designet med fokus på sofistikeret optisk ydeevne”. Dette - parret med sin avancerede autofokus-ydeevne og bekvemmeligheden ved en kompakt størrelse - giver et objektiv, der hæver standarderne.

Professionelt funktionssæt
På kroppen af SIGMA 35mm F1.4 DG DN | Art er en blændering, der gør det muligt at kontrollere blænde via linsen eller når den er indstillet til Auto ved hjælp af kameraet. En blænderlåskontakt på linsekroppen gør det muligt at låse blænderingen i Auto, så den ikke ved et uheld bankes under optagelse. Et stort plus for filmproducenter, blænderingen kan afklikkes, så brugerne kan justere eksponeringen problemfrit. Også på objektivtønden er der en fokusfunktionsknap og en AFL-knap, som kan tilpasses til en ønsket funktion fra kameraets menu (afhængigt af model). Afbryderen er ergonomisk placeret til at blive styret af tommelfingeren under brug.

En kappe af kronbladstypen er inkluderet i kassen, hvilket hjælper med at reducere blænding og giver linsen ekstra beskyttelse, hvis den falder

Specifikationer
Optiske specifikationer
Objektivfatning
Sony FE
Objektivopbygning (elementer/grupper)
19 elementer i 15 grupper
Maksimal blænde
f/2.8
Minimumblænde
f/22
Antal blændelameller
11
Nærmeste fokuseringsafstand
35cm
Maksimal forstørrelse (x)
0.34
Fysiske specifikationer
Mål (Diameter x længde)
75.5mm x 111.5mm
Filterdiameter
82mm
Vægt (kun objektiv)
830g
Write Your Own Review
Du anmelder:Sigma 35mm F1.4 DG DN | Art Sony FE
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sigma 35mm F1.4 DG DN | Art Sony FE

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på