Sigma AF 135mm f/1.8 DG HSM Art Canon
Varenr.
14138

Sigma AF 135mm f/1.8 DG HSM Art Canon

Varenr.
14138

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

135 mm teleobjektiv er ofte kategoriseret som den grundlæggende tele, den der kompletterer en objektiv-samling. Denne brændvidde leverer en stærk kompressionseffekt på perspektivet, mens den store diameter med f/1.8 lysstyrke giver en dramatisk bokeh-effekt. Ved at minimere den aksiale kromatisk aberration i Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art bliver bokeh-effekten ikke bare imponerende, men også smuk, og leverer samtidig fremragende kontrast og skarp billedkvalitet i hvert billede. Ved at indarbejde de seneste innovationer i design og optisk glas og samtidig revurdere alle aspekter af objektivet, har Sigma sikret enestående billedkvalitet hele vejen fra midten af billedet og ud til kanterne, og sat en ny standard for 135 mm teleobjektiver.

Hvor meget lyset brydes af glas afhænger af lysets bølgelængde. Dette faktum bevirker at lys af forskellige farver fokuseres i lidt forskellige punkter. Resultatet er kromatisk aberration, farvede kanter mellem højlys og skygge, som er særligt iøjnefaldende i et teleobjektiv. Det meste kromatiske aberration kan fjernes ved at kombinere et konvekst linseelement med høj brydning med et konkavt element med lav brydning. Der kan være resterende kromatisk aberration kendt som "sekundær spektrum". For at minimere dette sekundære spektrum, som kan være et alvorligt problem i konventionelle objektiver, har Sigmas objektiver op til tre typer af eksklusiv glas med lav spredning, der giver en overlegen præstation: ELD (ekstraordinær Low Dispersion) glas, SLD (Special Low Dispersion) og FLD ( "F"Low Dispersion).

Især tilbyder FLD glas som ud over høj transmission oggå har de eftertragtede anormale spredningsegenskaber man finder hos fluoritglas. Nøje placering af disse forskellige typer eksklusive glaselementer med lav farvespredning optimerer effekten og giver Sigmas objektiver overlegen billedgengivelse uden forringelse af rester af kromatisk aberration.

Objektivet har også fået en SMC (Supre Multi-Layer Coating) belægning som minimere strejflys og ghosting samt øger kontrast og farvegengivelse.

Som supplement til de optiske egenskaber har Sigma benyttet sig at HSM (Hyper Sonic Motor) som sikre et hurtigt, stabilt, stille og præcist autofokus.

Motoren har manuel override som vil sige at du til hver en tid kan skifte til manuel fokus bare ved at justere på fokus-ringen.

Den fysiske konstruktion består af et thermisk stabilt komposit materiale samt traditionelle metaller som sørger for holdbarhed i et væld af omgivelser.

En messing bajonet fatning sikrer en sikker og stabil objektivfatning.

 

Specifikationer
Optiske specifikationer
Objektivfatning
Canon EF
Objektivopbygning (elementer/grupper)
13 elementer i 10 grupper
Maksimal blænde
f/1.8
Minimumblænde
f/16
Billedstabilisering
Nej
Antal blændelameller
9
AF-motor
Hyper-Sonic Motor
Nærmeste fokuseringsafstand
88cm
Maksimal forstørrelse (x)
0.20
Fysiske specifikationer
Mål (Diameter x længde)
91.4 x 114.9mm
Filterdiameter
82mm
Vægt (kun objektiv)
1130g
Tilbehør
Bagdæksel
EF Bagdæksel
Write Your Own Review
Du anmelder:Sigma AF 135mm f/1.8 DG HSM Art Canon
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sigma AF 135mm f/1.8 DG HSM Art Canon

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på