Sigma AF 20mm f/1.4 DG HSM Art Nikon
Varenr.
14130

Sigma AF 20mm f/1.4 DG HSM Art Nikon

Varenr.
14130
Special pris 6.495,00 DKK Før 6.995,00 DKK

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Sigma AF 20mm f/1.4 DG HSM Art er ideel til fotografering af landskaber, en stjerneklar himmel, arkitektur, trange rum, action og meget mere. Udover at tage vidvinkelbilleder med hele motivet i fokus, så kan fotografen anvende fuld blændeåbning til at skabe billeder med motivet i fokus og baggrunden sløret med en særdeles attraktiv bokeh effekt. Objektivet egner sig også fortrinligt til at fange øjebliksbilleder selv ved svag belysning samt indendørs fotografering og gruppebilleder. Det er et højtydende objektiv med en enestående opløsning og ultra høj billedkvalitet selv ved fuld blændeåbning.

Objektivet indeholder asfæriske linseelementer med stor diameter. To FLD (F Low Dispersion - ydeevne som modsvarer fluorid) glas og fem SLD (Special Low Dispersion) glas. Denne avancerede linsekonstruktion minimerer sfærisk aberration, aksial kromatisk aberration samt billedfeltkrumning. Med Super Multi-Layer Coating antirefleksbehandlingen minimeres lysslør og ghosting og giver knivskarpe billeder med høj kontrast, også ved kraftig modlys.

HSM (Hyper Sonic Motor) garanterer en lydløs og lynhurtig AF-funktion. Ved at optimere AF-algoritmen har man opnået en ensartet og blød AF. Også dette Sigma objektiv tilbyder fuld MF blot ved at dreje på fokusringen på objektivet under autofokusering. Endda helt uden du behøver at skulle ændre AF/MF fokus mode, hvilket gør det væsentligt hurtigere at stille skarpt under alle forhold.

Med rundede blændelameller skabes den attraktive uskarphed (bokeh) i de områder i billedet som ikke er i fokus. Bajonetfatningen er af messing og fremstillet med største nøjagtighed og holdbarhed hvilket gør den særdeles modstandsdygtig under langvarigt brug. Inden leverancen gennemgår objektivet en kontrol og validering af Sigmas system (A1). Med den, synliggøres tidligere usynlige højfrekvente detaljer og dermed opfanges de af kontrollen så de kan nærstuderes og korrektioner kan udføres. Med Sigma USB dock kan objektivet firmware opgraderes, makrojusteres samt tilpasses egne parametre. Obs! Sigma USB Dock købes separat.

Specifikationer
Optiske specifikationer
Objektivfatning
Nikon F
Objektivopbygning (elementer/grupper)
15 elementer i 11 grupper
Maksimal blænde
f/1.4
Minimumblænde
f/16
Billedstabilisering
Nej
Antal blændelameller
9
AF-motor
Hyper-Sonic Motor
Nærmeste fokuseringsafstand
28cm
Maksimal forstørrelse (x)
0.14
Fysiske specifikationer
Mål (Diameter x længde)
90.7 x 129.8mm
Vægt (kun objektiv)
950g
Tilbehør
Bagdæksel
F Bagdæksel
Write Your Own Review
Du anmelder:Sigma AF 20mm f/1.4 DG HSM Art Nikon
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sigma AF 20mm f/1.4 DG HSM Art Nikon

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på