Sony A6400 Vloggerkit

Varenr.
15080
Sony A6400 Vloggerkit er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Hvis vlogging-livsstilen er til dig så har du også brug for det rigtige udstyr. Med vloggerkittet får du alt hvad du skal bruge for at kunne komme i gang med din YouTube-kanal, instagram-feed eller andet content. Kittet er bygget op omkring det uden tvivl mest populære vlogging-kamera på markedet lige nu: Sony a6400. Dette kamera parret med Sony 18-105mm f/4 G giver dig ikke bare mulighed for at filme dig selv med et professionelt look men også verden omkring dig.

Kittet består af et højkvalitets beskyttelsesfilter fra NiSi, 64gb Lexar 1000x hukommelseskort, extra originalt batteri (Sony NP-FW50), Joby Gorillapod 3K med kuglehoved, Røde VideoMic Pro+ og en Lowepro skuldertaske så du har alt hvad du skal bruge for at komme i gang.

Køb dette kit og få en gratis undervisningstime af vores produktekspert Daniel med i købet! Undervisningstimen er skræddersyet til vloggeren og klæder dig godt på til at få den bedste content i kassen!

Uforlignelig AF-ydelse er nøglen til smukke billeder
Med Sony a6400’s hurtige og præcise autofokus kan du indfange flygtige øjeblikke i enestående detaljer takket være en kombination af innovative teknologier. I alt 425 faseregistrerings AF-punkter arbejder sammen med kontrastregistrerings-AF for at opnå en bemærkelsesværdig hastighed på 0,02 sek., mens AF-sporingsteknologi med høj tæthed følger selv motiver, der bevæger sig uforudsigeligt.


4K-filmoptagelse i XAVC S-format med høj bithastighed
Super 35 mm format, 4K-filmoptagelse med fuld pixeludlæsning og ingen pixel-binning giver mulighed for oversampling med ca. 2,4x så meget information, som der kræves til 4K (QFHD: 3840 x 2160), som svarer til 6K og giver disse billeder en mere realistisk dybde. Høj bithastighed (maks. 100 Mbps) XAVC S format, en forbrugervenlig version af et format til professionel brug, plus HLG-understøttelse resulterer i flottere film.

Stabil, præcis AF-sporing for bedre film
Hurtig hybrid-AF får høj hastighed, nøjagtighed og sporingsydelse til at overholde de strenge autofokuskrav for 4K-film. AF-sporingsfølsomhed kan justeres til enten stabil fokus eller hurtigt reagerende genfokusering afhængigt af omgivelserne, og med Touch Tracking kan du starte sporingen af et motiv i bevægelse ved blot at berøre LCD-skærmen.

Sofistikerede funktioner, der gør det lettere at lave film
a6400 letter professionelle videografers arbejdsgange med en lang række funktioner, herunder ren HDMI-udgang, tidskode/brugerinfo (TC/UB), optagekontrol, markørvisning/indstilling, zebra-funktion, Slow & Quick Motion, samtidig optagelse af proxyfilm, udtagning og separat lagring af et stillbillede fra en film, funktionen Gammaskærmhjælp og visning af aktuel ISO-værdi under optagelse med ISO Auto, blandt andet.

Understøtter mikrofon- og audio-input af professionel kvalitet
Der kan tilsluttes eksterne mikrofoner i mikrofon-jackstikket, og der er også mulighed for Line-indgang via XLR-stik vha. et XLR-adaptersæt, som kan købes separat. Dette giver mulighed for at tilslutte forskellige avancerede mikrofoner og opnå lyd på professionelt niveau.

LCD-skærm, som kan vippes 180°, med alsidige touch-funktioner
LCD-skærmen med høj opløsning (921.000 punkter) har en type 3.0 skærm og kan vippes opad 180° for at gøre det lettere at lave selvportrætter og vlogs. LCD-skærmens intuitive touch-betjening inkluderer Touch Pad (jævn bevægelse af fokuspunktet), Touch Focus (indstilling af fokuspunkt), Touch Shutter (udløsning af lukkeren) og Touch Tracking (aktivering af realtids AF).

Write Your Own Review
Du anmelder:Sony A6400 Vloggerkit
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Sony A6400 Vloggerkit

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: kontakt@kamerahuset.dk
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, stuen
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: ac@kamerahuset.dk
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene