Sony A7 III Portrætkit

Varenr.
15086
Sony A7 III Portrætkit er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Sony Summercashback 2019: Køb mellem 1 Maj og 31 Juli 2019 og få 1400DKK Cashback fra Sony på dette kit.

Går du og drømmer om at skyde knivskarpe portrætter med en baggrund så blød som smør? Så er portrætkittet perfekt til dig! Kittet er bygget op omkring Sonys mest populære full-frame kamera a7iii der giver en fantastisk detaljegrad og hurtig og akkurat fokus. Kombiner dette kamera med Sonys kompakte 85mm f/1.8 og du er sikret fantastisk ydeevne for pengene.

Kittet består af et 32gb Lexar 1000x hukommelseskort, et højkvalitets beskyttelsesfilter fra NiSi samt en reflektor med 7 forskellige farver – derudover en Lowepro skuldertaske til at opbevare kamera og objektiv så du har alt hvad du skal bruge for at komme i gang!

Køb dette kit og få en gratis undervisningstime af vores produktekspert Daniel med i købet! Undervisningstimen er skræddersyet til portrætfotografen og klæder dig godt på til at få de bedste billeder i kassen!

Nyudviklet sensor, forbedret billedprocessor
En ny version af 24,2-megapixel5 Exmor R™ CMOS-sensoren, nu med bagbelyst struktur, kombineres med den nyeste BIONZ X™-billedgenerator og front-LSI, og denne kombination når op på en dataudlæsningshastighed, der er to gange hurtigere, og en databearbejdningsfunktionalitet, der er 1,8 gange højere.

Kameraets 35 mm fuldformat CMOS-billedsensor med bagbelyst struktur forbedrer lysindsamling, udvider kredsløbsomfanget og udsender - ved hjælp af et kobberledningslag, der bidrager til en hurtigere dataoverførsel - data med en meget høj hastighed og minimerer samtidigt støj, så de fine detaljer kommer frem i hvert billede.

Dynamisk område på op til 15 stop
Ca. 15-stop dynamisk område ved lave følsomhedsindstillinger opnås takket være en nydesignet CMOS-sensor og billedprocessor, der giver mulighed for jævn overgang fra skygge til højlys. Det giver dig større frihed til kreativ billedbehandling. Standard ISO-område er udvidet til ISO 100-51200 (kan øges op til ISO 50-204800 for stillbilleder), mens teknologi til detaljegengivelse og områdespecifik støjreduktion bevarer billeddetaljer og fjerner støj. Med utrolig effektiv ydeevne i mellem-til-høje følsomhedsområder kan du optage ved høj ISO uden at bekymre dig om støj og billedforringelse.

Eye AF revolutionerer portrætter
Med a7 III kan Eye AF nu bruges med AF-C-tilstand til hurtig og effektiv øjeregistrering/sporing ved optagelse af stillbilleder. Den nemme bevarelse af optimalt fokus på motiver i bevægelse kan ændre dit portrætfoto fuldstændigt. Et motivs øjne kan registreres, så snart lukkerknappen er trykket halvt ned, og derefter spores kontinuerligt i AF-C-tilstand med fremragende nøjagtighed.

Som førende producent af billedsensorer har Sony udviklet en unik behandlings- og sensorteknologi, der kan registrere dine motiver i realtid, bestemme den præcise øjeposition og levere perfekt fokus. Meget præcise Af-punkter – meget bredere end i konventionelle DSLR-kameraer – hjælper med at spore motiver i billedet og indfanger dem hver eneste gang.

Sony FE 85mm F1.8
Der er intet som skarpheden og den ensartede bokeh fra et veldesignet prime-teleobjektiv i mellemområdet til portrætfotografering, og SEL85F18 er et fremragende valg. Det har et kompakt letvægtsdesign med højtydende optik og en stor maksimal blænde på F1.8, som leverer en enestående billedkvalitet. ED-glas kompenserer for kromatisk aberration, en cirkulær blænde med 9 lameller og en omhyggelig styring af sfærisk aberration bidrager til uovertruffen skarphed og ensartet bokeh.

Write Your Own Review
Du anmelder:Sony A7 III Portrætkit
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Sony A7 III Portrætkit

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: kontakt@kamerahuset.dk
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, stuen
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: ac@kamerahuset.dk
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene