Sony FE 40mm f/2.5 G

Varenr.
16474

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Vi presenterer SEL40F25G Fullformat objektiv: Et vidvinkelobjektiv for stillbilder og film. Med et avansert optisk design som inneholder tre asfæriske elementer for utrolig høy-til-hjørne-til-hjørne oppløsning, sammen med vakker bakgrunnsdefokus (bokeh). To doble lineære motorer gir rask, presis AF med utmerket sporingsytelse, stille autofokus og sporing i dette kompakte og lette Sony G-objektivet. Intern fokusering sørger for at synsvinkelen er stabil under fokusering (fokuspuste minimert). Et utrolig video objektiv, SEL40F25G leverer jevn, rask og kontinuerlig autofokusytelse for filmopptak.

UTROLIG SKARP: Denne 'state-of-the-art' optik med tre asfæriske elementer leverer høj opløsning og undertrykker 'colour fringing' i hele billedet. Med en høj hjørne-til-hjørne opløsning og smuk baggrundssløring er dette kompakte og lette fuldformatsobjektiv fremragende til portrætfotografi, bybilleder, landskaber og videografi.

SMUK BLØD BOKEH: Den store F2.5 blænde med syv blændelammeller skaber smuk cirkulær baggrundssløring.

HURTIG OG PRÆCIS: To lineære motorer leverer hurtig, præcis AF med fremragende sporingsfunktion, der fuldt udnytter de fortsat hurtige fremskridt i kamerahuses hastighed. Maksimal udnyttelse af denne ydelse sikrer opretholdelse af tracking på trods af øjeblikkelige ændringer i motivets bevægelse, hvilket gør dette objektiv ideelt til skydning af motiver i bevægelse. Du går ikke glip af et eneste billede med dette lette og kompakte objektiv.

FANTASTISK DESIGN OG KVALITET:  Objektivtet er bygget i høj kvalitet med brug af metal (aluminium) til flot udvendig finish, hvilket giver et sofistikeret look og bidrager til øget styrke og holdbarhed. Blændering-, brændviddemarkeringer og Sony logo er indgraveret, hvilket giver dette FE-objektiv en førsteklasses finish.

GOD TIL FILMOPTAGELSE: Den hurtige, præcise AF med fremragende sporingsydelse leveret af to lineære motorer er meget lydsvag, hvilket gør dette 40 mm-objektiv ideelt til både stillbilleder og filmoptagelse. En fantastisk 40 mm visning (eller 36 mm, når den monteres på et APS-C-kamera eller optages i Super 35 mm-filmformat) og intuitiv betjening i et kompakt og let design.

Specifikationer
Optiske specifikationer
Objektivfatning
Sony E
Objektivopbygning (elementer/grupper)
9 elementer i 9 grupper
Maksimal blænde
f/2.5
Minimumblænde
f/22
Billedstabilisering
Nej
Antal blændelameller
7
Nærmeste fokuseringsafstand
25cm
Maksimal forstørrelse (x)
0.23
Fysiske specifikationer
Mål (Diameter x længde)
68x45mm
Filterdiameter
49mm
Vægt (kun objektiv)
173g
Tilbehør
Kompatibel med extender
Nej
Modlysblænde
ALC-SH166
Frontdæksel
ALC-F49S
Bagdæksel
ALC-R1EM
Write Your Own Review
Du anmelder:Sony FE 40mm f/2.5 G [Inkl. Zeiss Blæsebold]
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sony FE 40mm f/2.5 G [Inkl. Zeiss Blæsebold]

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på