Sony FE 50mm f/2.5 G

Varenr.
16473

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Introducerer SEL50F25G fuldformatsobjektiv: Et objektiv til stillbilleder og film. Med et avanceret optisk design, der inkluderer to asfæriske elementer og et ED (Extra-low Dispersion)-element, som giver høj opløsning og smuk baggrundssløring (bokeh). To dobbelte lineære motorer giver hurtig, præcis AF med fremragende sporingsydelse, med stille autofokus og sporing i dette kompakte og lette Sony G-objektiv. Intern fokusering sikrer, at synsvinklen er stabil under fokusering (minimeret fokusåbning). SEL50F25G leverer smooth, hurtig og kontinuerlig autofokusydelse til filmoptagelse.

UTROLIG SKARP: Denne 'state-of-the-art' optik med to asfæriske elementer og et ED (Extra-low Dispersion) glaselement leverer høj opløsning og undertrykker 'colour fringing' i hele billedet. Høj hjørne-til-hjørne opløsning og smuk baggrundssløring gør dette kompakte og lette objektiv fremragende til portrætfotografi, bybilleder, landskaber og videografi.

SMUK BLØD BOKEH: Den store F2.5 blænde med syv blændelammeller skaber smuk cirkulær baggrundssløring.

HURTIG OG PRÆCIS: To lineære motorer leverer hurtig, præcis AF med fremragende sporingsfunktion, der fuldt udnytter de fortsat hurtige fremskridt i kamerahuses hastighed. Maksimal udnyttelse af denne ydelse sikrer opretholdelse af tracking på trods af øjeblikkelige ændringer i motivets bevægelse, hvilket gør dette objektiv ideelt til skydning af motiver i bevægelse. Du går ikke glip af et eneste billede med dette lette og kompakte objektiv.

FANTASTISK DESIGN OG KVALITET:  Objektivtet er bygget i høj kvalitet med brug af metal (aluminium) til flot udvendig finish, hvilket giver et sofistikeret look og bidrager til øget styrke og holdbarhed. Blændering-, brændviddemarkeringer og Sony logo er indgraveret, hvilket giver dette FE-objektiv en førsteklasses finish.

GOD TIL FILMOPTAGELSE: Den hurtige, præcise AF med fremragende sporingsydelse leveret af to lineære motorer er meget lydsvag, hvilket gør dette FE-objektiv ideelt til både stillbilleder og filmoptagelse. En fantastisk 50 mm visning og intuitiv betjening i et kompakt og let design.

Specifikationer
Optiske specifikationer
Objektivfatning
Sony E
Objektivopbygning (elementer/grupper)
9 elementer i 9 grupper
Maksimal blænde
f/2.5
Minimumblænde
f/22
Billedstabilisering
Nej
Antal blændelameller
7
Nærmeste fokuseringsafstand
31cm
Maksimal forstørrelse (x)
0.21
Fysiske specifikationer
Mål (Diameter x længde)
68x45mm
Filterdiameter
49mm
Vægt (kun objektiv)
174g
Tilbehør
Kompatibel med extender
Nej
Modlysblænde
ALC-SH166
Frontdæksel
ALC-F49S
Bagdæksel
ALC-R1EM
Write Your Own Review
Du anmelder:Sony FE 50mm f/2.5 G [Inkl. Zeiss Blæsebold]
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sony FE 50mm f/2.5 G [Inkl. Zeiss Blæsebold]

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på