Sony RX100M6 Rejsekit

Varenr.
15087
Sony RX100M6 Rejsekit er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Om du elsker at opleve verden med blot en rygsæk på ryggen eller tage på ture til de varme lande med familien så er rejsekittet for dig! Kittet består af kompaktkameraet Sony RX100M6 der indeholder den nyeste teknologi på markedet i en kompakt pakke på under 300g der gør den perfekt til rejsetasken!

Kittet består af Lowepro-etui og greb (Sony AG-R2) til kameraet samt et Lexar 1000x 32gb hukommelseskort og et ekstra batteri (Sony NP-BX1) så du er godt klædt på til dit næste eventyr!

Køb dette kit og få en gratis undervisningstime af vores produktekspert Daniel med i købet! Undervisningstimen er skræddersyet til rejsefotografen og klæder dig godt på til at få de bedste billeder på din rejse.

Flot billedkvalitet med høj opløsning fra vidvinkel til telefoto:
Hvert aspekt og hver komponent i RX100 VI er præcist fremstillet til at arbejde for uovertruffen billedkvalitet. Den intelligent designede optik indeholder masser af kraft i en kompakt størrelse, mens optisk billedstabilisering bevarer et roligt billede, selv ved håndholdt optagelse og høj zoom. Og den avancerede billedgenerator leverer bedre billedopløsning med lav støj.

Avanceret, højtydende optik:
Det nydesignede ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm F2.8-4.5 objektiv er effektivt konfigureret til at opnå maksimal opløsning og klarhed i hele zoomområdet, samtidig med at det korrigerer for sfærisk, usymmetrisk og kromatisk aberration. Det giver en fremragende telefotofunktion til et kompakt kamera, så dine kreative muligheder udvides betragteligt.

Avanceret billedstabilisering, der svarer til 4.0-stop hurtigere lukkerhastighed:
Sony er med rette stolt af sit avancerede billedstabiliseringssystem, og nu har vi forbedret det endnu mere, og stabiliseringen svarer nu til at øge lukkerhastigheden med 4.0 stop ved 200 mm2 telefoto. Tag billeder i høj kvalitet selv på lang afstand og ved svagt lys med stabil håndholdt optagelse.

Højtydende 1.0”-type stablet CMOS-sensor:
1.0”-type CMOS-sensoren anvender en nyskabende stablet struktur til at øge behandlingshastigheden, mens dens bagbelysningsteknologi øger lysindsamlingseffektiviteten, så du opnår et stort følsomhedsområde (ISO 80-12800) med reduceret støj.

Den avancerede BIONZ X billedgenerator gør billedkvaliteten endnu bedre:
Fremskridt i BIONZ X behandlingsalgoritmen bidrager til højere opfattet opløsning og lave støjniveauer samt mere nøjagtigt ansigts- og øjenregistrering. Forbedret billedprocessorhastighed muliggør også hurtigere AF/AE-registrering.

Fast Hybrid AF-system opnår den hurtigste autofokus i klassen med sine 0,03 sek:
Bemærkelsesværdigt hurtig autofokus, der er bedst i klassen opnås ved at kombinere AF med fasedetektering på det fokale plan, som giver høj hastighed og fremragende sporingsevner, og AF med kontrastregistrering, som giver høj grad af nøjagtighed. De 315 AF-punkter med AF med fasedetektering på det fokale plan dækker ca. 65% af billedområdet, og bredt område og høj tæthed betyder, at selv motiver, der er langt væk, små og i hurtig bevægelse – og derfor svære at fokusere på – kan optages ud til kanten af billedet.

Write Your Own Review
Du anmelder:Sony RX100M6 Rejsekit
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Sony RX100M6 Rejsekit

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: kontakt@kamerahuset.dk
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, stuen
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: ac@kamerahuset.dk
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene