Tamron 150-500MM F/5-6.7 DI III VC VXD t. Sony FE (Inkl. Zeiss Rengøringskit)

Varenr.
16508

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Objektivet er kun 209,6 mm langt med en maksimal diameter på 93 mm, en forbløffende kompakt størrelse til en 500 mm ultra-telezoom designet til spejlfri kameraer i fuldskærm. Selv når objektivet udvides til 500 mm teleende, er det stadig bemærkelsesværdigt kompakt med kun 283 mm, vægten er 1725 g uden stativmontering.

På den nye linse finder du mange nye spændende funktioner såsom Flex-zoomlås, remholder og indbygget Arca-swiss quick release.

Flex zoom låsemekanisme lader fotografen øjeblikkeligt låse linsen i enhver zoomposition ved at skubbe zoomringen frem og tilbage.

Dette forhindrer utilsigtet bevægelse af linsecylinderen på grund af linsens vægt. En konventionel zoomlåskontakt er også installeret for at forhindre, at linsecylinderen glider ned under sin egen vægt, mens den bæres.

Hurtigudløsningen er Arca Swiss-kompatibel, og grebsformen er designet til let at holde. Den er lavet af magnesium for at reducere vægten, hvilket igen reducerer byrden ved håndholdt og har et fastgørelseshul til remmen.

150-500mm har den meget roste VXD AF lineær motorfokusmekanisme, der leverer ekstrem bevægelse med høj hastighed og høj præcision og sikrer yderst lydhør ydeevne.

Selv ved optagelse ved teleenden giver 150-500 mm hurtig, behagelig og nøjagtig fokusering på alle optageafstande, fra nær til langt.

Fokussporing er blevet væsentligt forbedret for at gøre det lettere at fange motiver i hurtig bevægelse, for eksempel sportsbegivenheder, fugle og luftfotografering. Dette sikrer, at disse dramatiske, actionfyldte øjeblikke aldrig går glip af, hvad enten du tager stillbilleder eller video. Derudover reducerer den lineære motor også drevstøj og vibrationer, der produceres under fokusering, hvilket gør den ideel til optagelse af både stillbilleder og video i støjsvage omgivelser.

Objektivet har Tamrons populære VC-tilstand, der holder op til 4 f-stop og giver dig mulighed for at skifte mellem tre indstillinger (Mode 1: Standard, Mode 2: Eksklusivt til panorering og Mode 3: Framing Priority). Denne funktionalitet leverer fremragende billedstabiliseringsydelse, hvilket muliggør effektiv reduktion af sløring af billedet forårsaget af kamerarystelser.

Optisk konstruktion består af 25 elementer i 16 grupper inklusive en XLD (eXtra Low Dispersion), fem LD (Low Dispersion) og to Hybrid Asfæriske linseelementer, der grundigt styrer aberationer inklusive aksiale kromatiske aberrationer. Linser har Tamrons berømte BBAR-G2-belægning, der undertrykker spøgelse og blusser til et minimum og hjælper med at øge detaljerne i billedet.

Objektivet har en MOD (minimum objektafstand) på 0,6 m ved 150 mm vidvinkelende og 1,8 m ved 500 mm teleende.

Linsen har en fugtbestandig konstruktion og fluorbelægning for at sikre brug selv under barske vejrforhold. Det er kompatibelt med mange af de populære funktioner, som Sony bygger på sine kameraer, herunder Fast Hybrid AFog Eye AF.

Nøglespecifikationer

Kompakt ultra-telezoomobjektiv
Bedøvelse billedkvalitet
Hurtig autofokus
VC-tilstand, der holder op til 4 f-stop
Fugtbestandig konstruktion
Rotationsvinklen på zoomen mellem 150 og 500 mm er kun 75º
Modlysblænde med fleksibel, beskyttende front

Write Your Own Review
Du anmelder:Tamron 150-500MM F/5-6.7 DI III VC VXD t. Sony FE (Inkl. Zeiss Rengøringskit)
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Tamron 150-500MM F/5-6.7 DI III VC VXD t. Sony FE (Inkl. Zeiss Rengøringskit)

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på