Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD Sony (APS-C) Inkl. Zeiss Blæsebold

Varenr.
16333

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD til Sony APS-C sensor mirrorless kameraer

Det bedste all-round objektiv til Sony APS-C sensor kameraer!

Det nye objektiv 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD fra Tamron kombinerer det bedste af mange verdener. Objektivet er kompakt og let og har et zoomområde, der passer til de fleste typer af fotografering fra landskaber i vidvinkel til portrætter med en cremet bokeh.

Den fremragende nærgrænse til motiver tæt på gør også objektivet velegnet til makrofotografi. Hertil kommer, at Tamron byder på en blænde på f/2.8 i hele zoomområdet!

Tamron er en af de mest konkurrencedygtige producenter af objektiver til Sonys full-frame system med E-fatning. Nu er tiden kommet til et kompakt allround-objektiv, der er specielt udviklet til Sonys A6000-serie med APS-C-sensorer. Ydelsen og byggekvaliteten er høj, ganske som Tamrons øvrige objektiver til Sony.

Det nye objektiv starter med en vidvinkel på 17mm, der er velegnet til landskabs- og arkitekturfotografering, og går op til 70mm, der er fremragende til portrætbilleder. Brændviddeområdet gør objektivet til verdens første lysstærke f/2.8-zoomobjektiv til systemkameraer med APS-C-sensorer, der opnår en zoomfaktor på 4.1x.

Objektivet kommer med Tamrons VC-billedstabilisering (Vibration Compensation), der minimerer rystelser, samt en mikroprocessor, der udelukkende bruges til billedstabiliseringen. Resultatet er en hurtigere og mere præcis autofokus og en mere ensartet og effektiv billedstabilisering. Billedstabiliseringen er desuden specielt optimeret til videooptagelser, da VC-billedstabiliseringen udnytter kunstig intelligens under optagelse af videoer.

RXD-stepmotoren giver en blød, men alligevel hurtig autofokus, og virker fremragende til både foto og video. Den er kompatibel med mange kameraspecifikke funktioner, herunder hurtig hybrid autofokus og øjenprioriteret autofokus (Eye AF).

Det nye 17-70mm f/2.8-objektiv er konstrueret af 16 elementer i 12 grupper. To linseelementer i formstøbt asfærisk glas og et hybrid asfærisk linseelement er præcist placeret for at opretholde en ydelse med høj opløsning fra kant til kant. Blænden på f/2.8 består af 9 lameller, der giver en cremet bokeh. Zoomobjektivet kan takket være den fantastiske optiske konstruktion fokusere næsten helt ned til en afstand på 0,19 m, hvilket gør objektivet fremragende til makrofotografering.

Objektivet er modstandsdygtigt over for fugt og har en fluorbelægning, der giver ekstra beskyttelse, som gør det muligt at bruge objektivet selv under barske vejrforhold.


Egenskaber

  • Skabt til Sony APS-C sensor kameraer (Sony E)
  • Ideel til alle typer fotografering og video
  • F/2.8-blænde med høj lysstyrke i hele zoomområdet
  • Filterstørrelse på 67mm som andre Tamron-objektiver til Sony E-fatning
  • Filterstørrelse på 67mm, som andre Tamron objektiver til Sony E-mount
  • Modstandsdygtig over for fugt
  • Vejer kun 525 g


Indhold i æsken

  • TAMRON 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD objektiv
  • Modlysblænde
  • Front- og bagdæksel
Write Your Own Review
Du anmelder:Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD Sony (APS-C) Inkl. Zeiss Blæsebold
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD Sony (APS-C) Inkl. Zeiss Blæsebold

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på