Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD Nikon

Varenr.
15136

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Med sin høje lysstyrke, exceptionelle optiske kvalitet og hurtige autofokus er Tamron SP 35mm f/1,4 Di USD et ideelt objektiv til motiver som reportage, gadefotografering, portræt, bryllup og sport.

Vejrbestandig og hårdfør

Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD er udstyret med gummipakninger, der forhindrer regn og fugt i at trænge ind ved alle de udsatte punkter. Frontlinsen er forsynet med fluorbelægning, der afviser vanddråber samt fedt og gør den nem at holde ren.

Det ydre materiale er ikke kun elegant med sin glatte, matsorte overflade, men også modstandsdygtig over for slag og ridser. Objektivets solide byggekvalitet giver en følelse af ægte topkvalitet og bidrager sammen med Tamrons 5 års garanti til at skabe rammerne for et trygt køb.

Hurtig, stille og skræddersyet autofokus

Autofokus drives af Tamrons lydsvage USD-fokusmotor (Ultrasonic Silent Drive). Den høje lysstyrke sætter specielle krav, og Tamron har skræddersyet fokusmekanismen, så den kan bevæge de tunge linseelementer hurtigt og med høj præcision. Sidstnævnte er særlig vigtigt, når man skyder med meget lav dybdeskarphed på blænde 1.4. USD-fokusmotoren gør det også muligt at efterjustere fokus manuelt uden først at skulle skifte fra AF- til MF-indstilling.

Optik af højeste klasse

Den optiske konstruktion af Tamron SP 35mm f/1,4 Di USD er fra øverste hylde og består af 14 linseelementer opdelt i 10 grupper. Disse omfatter tre asfæriske linser, der korrigerer billedfejl som sfærisk aberration og astigmatisme. Tilsammen sikrer de, at objektivet giver høj skarphed over hele billedfladen selv ved fuld blændeåbning og ekstraordinær flot opløsning efter kun moderat nedblænding.

Fire linser lavet af LD-glas (Low Dispersion) minimerer kromatisk aberration, uønsket farvespredning i motiver med skarpe konturer. Mængden af kromatisk aberration er så lav, at den i praksis er usynlig. Optikken og dens blændeåbning med ni blændelameller er også skabt til at sikre en blød og behagelig bokeh (gengivelsen af slørede områder), hvilket er en vigtig egenskab ved mange lysstærke objektiver.

Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD anvender desuden Tamrons avancerede anti-refleksbehandling BBAR-G2, der garanterer billeder med høj kontrast og klarhed selv under svære forhold som lavt sollys, spotlights under koncerter og motiver med blanke detaljer.

Fremtidssikker investering

Selvom Tamron 35mm f/1.4 Di USD er skabt som en vidvinkel til full-frame, fungerer den også glimrende som en lysstærk normaloptik på modeller med APS-C-sensor. Den kan også bruges på de nyeste systemkameraer fra Canon og Nikon, når de kombineres med disse producenters specielle objektivadaptere (Canon EF til EOS R og Nikon FTZ-adapter). Lysmåling, blændejustering og autofokus fungerer så normalt.

Med Tamron Tap-in Console (tilbehør) kan man selv opdatere objektivets firmware og om nødvendigt finjustere autofokus via særlig software. Tap-in Console gør Tamron 35mm f/1,4 Di USD til en fremtidssikker investering.

Specifikationer
Optiske specifikationer
Objektivfatning
Nikon F
Objektivopbygning (elementer/grupper)
14 elementer i 10 grupper
Maksimal blænde
f/1.4
Minimumblænde
f/16
Billedstabilisering
Nej
Antal blændelameller
9
Nærmeste fokuseringsafstand
30cm
Maksimal forstørrelse (x)
0.20
Fysiske specifikationer
Filterdiameter
72mm
Vægt (kun objektiv)
805g
Tilbehør
Bagdæksel
F Bagdæksel
Write Your Own Review
Du anmelder:Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD Nikon
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD Nikon

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på