Tokina ATX-i 100mm f/2.8 Pro Macro Canon EF

Varenr.
15928

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Tokina ATX-i 100mm f/2.8 Pro Macro Canon EF

Tokina ATX-i 100mm F2.8 FF MACRO er en kompakt medium tele-makroobjektiv og den anden model af den nye Tokina atx-i-serie. Det blev nyudviklet på basis af det populære AT-X M100 PRO D-makroobjektiv og optimeret til moderne DSLR-kameraer i fuld ramme. Årsagen til den videre udvikling er fotografernes og filmskabernes konstant skiftende krav til linser.
Objektivet er kompakt og let og genererer billeder i høj opløsning uden næsten ingen forvrængning og smuk blød bokeh fra en åbning på 2,8. Objektivet er et ekstremt attraktivt værktøj til makro, portræt, landskab, gade, reklame og meget mere.


Optisk ydeevne

Den optiske konstruktion af Tokina atx-i 100mm F2.8 FF MACRO er kendetegnet ved ekstremt lav forvrængning. Den høje opløsning er tilgængelig på tværs af hele billedet, fra kant til kant, med lavt nedfald og perfekt kontrollerbar kromatisk afvigelse. Den flere belægning af frontlinsen forhindrer effektivt linseflam og spøgelse.


Mekanik

Linsefronten er udstyret med en 55 mm filtertråd, der bevæger sig frem og tilbage, mens den fokuserer med det indre rør i linsen, men ikke roterer. Derfor kan forskellige filtre, inklusive polarisatorer, bruges til landskabs- eller produktfotografering.
En afbryder til begrænsning af fokusområdet på siden af ??linsen låser objektivfokus i makrofokusområdet for at undgå en AF-søgning i fokusområdet, som ikke er påkrævet. Fokusringens rotationsretning svarer til retningen for de originale Nikon- og Canon-objektiver.
Tokina-koblingsmekanismen med et enkelt tryk giver mulighed for hurtig og nem skift mellem autofokus og manuel fokus, når du tager billeder og optager.


Anvendelsesområder

Makrofotografering

Tokina atx-i 100mm F2.8 FF MACRO har alle de nødvendige funktioner og alle de vigtigste fordele ved denne specielle linsetype til dedikerede makroskydere. Det er i stand til at tage et livsstørrelsesbillede (1: 1) i en afstand af 30 centimeter fra objektet. Dette gør det muligt for fotografer at holde en lille arbejdsafstand fra motivet og opnå en imponerende forstørrelse. Med en brændvidde på 100 millimeter kan en vis arbejdsafstand opretholdes, hvis lidt skræmmende genstande, f.eks. Insekter.
Brændvidden til en Nikon DSLR med APS-C-sensor er designet til fuld-rammesensorer og er 150 millimeter og 160 millimeter til en DSLR fra Canon. Sammenlignet med et kamera i fuld ramme gør dette det muligt at optage makroer med en forstørrelse på 1,5x eller 1,6x.


Portrætter

Portrætter er den anden klassiske applikation til en makrolinse. Takket være det beviste cylinderfokuseringssystem skaber linsen en vidunderlig blød bokeh i baggrunden og forgrunden.
Brændvidden på 100 millimeter er stadig kort nok til at muliggøre enkel og naturlig kommunikation med modellen, der formidler en følelse af komfort og stor kreativitet.
På samme tid er de lange nok til at holde en diskret afstand. I kombination med den store blænde f / 2.8 kan objektivet bruges til en lang række portrætter, både indendørs og udendørs. Ni blændeåbninger skaber smukke, næsten cirkulære baggrundsbelysning.


Landskaber, natur

Tokina kan naturligvis ikke kun bruges til makrooptagelser og portrætter. Interessante perspektiver kan også oprettes med landskabsskud ved at tage interessante genstande i forgrunden og smukt komprimerede landskapsbilleder i baggrunden med 100 mm brændvidde. Objektivet lyser med imponerende farvegengivelse og høj opløsning.


Video- og time-lapse-optagelser

Afhængigt af formålet er Tokina atx-i 100mm F2.8 FF MACRO forudbestemt til LOG-optagelser takket være sin fremragende farvegengivelse. På grund af den ekstraordinære skarphed er den også ideel til nærbilleder i kommercielle videoer såvel som til tidsforsinkelsesbilleder, der er værd at se.


Industri og medicin

På grund af dens fremragende makrofunktioner og den konstante blænde anvendes Tokina atx-i 100mm F2.8 FF MACRO ofte i industrielle miljøer. Brug af automatisk overvågning inden for Factory Automation (FA) bør her nævnes som et eksempel. På grund af det meget kompakte design til en lys makroobjektiv og den lave vægt blev forgængermodellen ofte brugt i tandfotografering, især inden for implantologi og æstetisk tandpleje. Den nye model starter her problemfrit.


Specifikationer
Optiske specifikationer
Objektivfatning
Canon EF
Objektivopbygning (elementer/grupper)
9 elementer i 8 grupper
Maksimal blænde
f/2.8
Minimumblænde
f/32
Antal blændelameller
9
Nærmeste fokuseringsafstand
30cm
Maksimal forstørrelse (x)
1
Fysiske specifikationer
Mål (Diameter x længde)
73mm x 97.7mm
Filterdiameter
55mm
Vægt (kun objektiv)
525g
Tilbehør
Modlysblænde
BH-551
Write Your Own Review
Du anmelder:Tokina ATX-i 100mm f/2.8 Pro Macro Canon EF
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Tokina ATX-i 100mm f/2.8 Pro Macro Canon EF

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på