Tokina ATX-m 85mm f/1.8 Sony FE

Varenr.
15930

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Tokina ATX-m 85mm f/1.8 Sony FE

Tokina atx-m 85mm F1.8 FE til Sony E-Mount full-frane kameraer er den første objektiv i atx-m-serien til spejlløse kameraer.

Atx-m-serien til spejlløs full-frame kameraer og er kendetegnet ved høj kvalitet og et fremragende pris-ydelsesforhold. "m" står for "spejlfri" - og på samme tid for motivationen til at give fotografer med overkommelige linser af høj kvalitet, så de kan skabe unikke og betagende fotos og videoer.

Tokina atx-m 85mm F1.8 FE er en helt nyudviklet, mellemstor teleobjektiv til Sony E-mount full-frame kameraer med en brændvidde på 85 millimeter og høj lysintensitet, hvilket er ideelt til portrætter, landskaber og nærbilleder.

Fremstillet i henhold til Sony-licenserede specifikationer sikrer den høje kvalitet på 85 mm F1.8 FE, hvormed de nyeste og vigtigste funktioner i de spejlfrie Sony-kameraer udnyttes fuldt ud. Objektivets høje ydeevne sikres af ti optiske elementer, herunder et SD-glas (lav spredning), der er arrangeret i syv grupper. Disse elementer producerer billeder med høj opløsning fra kant til kant og fremragende kontrast til naturlig farvegengivelse. Forvrængninger og kromatiske afvigelser er i det minimale interval. Det forreste element med stor diameter sikrer lavt lysfald og jævn bokeh i hele billedområdet.


MEKANIK & ELEKTRONIK

ST-M-fokusmotoren sikrer stille, hurtig og præcis fokusering. Takket være huset lavet udelukkende af metal og mekaniske komponenter i høj kvalitet er linsen også ideel til glat og præcis manuel fokusering.

Tokina atx-m 85mm F1.8 FE er fuldt kompatibel med autofokus og andre funktioner på Sony-kameraet og tilbyder fotografen perfekt funktionalitet og brugervenlighed.

Kompatibilitet med AF-systemet
Tokina atx-m 85mm F1.8 FE er fuldt kompatibel med Sony Fast Hybrid AF-systemet og alle Sony AF-funktionsindstillinger og tilbyder den samme AF-ydelse som proprietære E-mount AF-objektiver. Objektivet er også kompatibelt med Sonys manuelle fokuseringshjælpemidler, ansigt / øje-prioriteret AF og real-time øje-AF.


MF Assist-funktion

Præcis manuel fokusering sikres ved kompatibilitet med Sony MF Assistant-funktionen. Dette gøres ved at foretage den fine justering af fokus ved manuelt at dreje fokusringen på kameradisplayet. MF-hjælpefunktionen aktiverer automatisk billedforstørrelsesfunktionen og den elektroniske afstandsskala.


Optiske korrektioner

På grund af datatransmissionen af ??linsen via elektriske kontakter modtager kameraet de nødvendige oplysninger fra linsebrikken for at rette skygge, forvrængning og farvefejl. Optiske korrektioner kan også foretages af kameraet.


5-akset billedstabilisering

Ved at overføre fokallængdedata til kameraet kan Sony-kameras 5-akse billedstabiliseringsfunktioner bruges optimalt med Tokina atx-m 85mm F1.8 FE.

Specifikationer
Optiske specifikationer
Objektivfatning
Sony E
Objektivopbygning (elementer/grupper)
10 elementer i 7 grupper
Maksimal blænde
f/1.8
Minimumblænde
f/16
Billedstabilisering
Ja
Antal blændelameller
9
AF-motor
STM
Nærmeste fokuseringsafstand
80cm
Maksimal forstørrelse (x)
1:8
Fysiske specifikationer
Mål (Diameter x længde)
80 mm x 93.23mm
Filterdiameter
72mm
Vægt (kun objektiv)
645g
Tilbehør
Modlysblænde
BH-727
Write Your Own Review
Du anmelder:Tokina ATX-m 85mm f/1.8 Sony FE
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Tokina ATX-m 85mm f/1.8 Sony FE

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på