Zhiyun Crane 2S

Varenr.
16131

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Zhiyun Crane 2S

Sæt skub i din kreativitet med Ziyun Crane 2S!

Zhiyun viser igen, hvorfor de er verdens førende producent af kamerastabilisatorer, denne gang med deres helt nye Zhiyun Crane 2S. Det er en let stabilisator med 3 akser, der kan bære udstyr med en høj vægt og er pakket med kreative funktioner. Det er stabilisatoren skabt til indholdsskaberen på farten!

Allerede da Zhiyun for næsten tre år siden sendte Crane 2 på markedet, skabte de en revolution indenfor gimbal-industrien ved at gøre stabilisatorer tilgængelige for alle. Den nye og forbedrede Crane 2S indeholder flere spændende nye funktioner, der sætter skub i din kreativitet.

Stabilisatoren kommer med en ny 9. generations algoritme, der forbedrer reaktionstiden på alle akser, og samtidig giver en dynamisk stabilisering. Takket være sine stærkt optimerede algoritmer til motorstyring og motorkraft kan Crane 2S nu med lethed håndtere store kameraer som fx BMPCC 6K, Panasonic S1H og EOS 1DX Mark III. Den indbyggede fokuskontrol er opgraderet og sikrer sammen med følgefokus, der fungerer med ultrakort forsinkelse og høj præcision, at du aldrig går glip af vigtige billeder.

Intelligente funktioner Brugen af mobiltelefoner øges, mens fortællinger på TikTok og Instagram bliver mere og mere populære, så derfor kommer Crane 2S nu med en quick-release-montering og en sikkerhedsknap, der gør det nemmere at optage videoer på højkant.

Stabilisatoren har en holder til montering af en sender til billedtransmission, og tre nye monteringssteder på stabilisatoren gør det nemmere at fastgøre skærme, mikrofoner eller skifte mellem stativ eller sliders.

Crane 2S har et helt nyt FlexMount-system, der sikrer, at du ikke går glip af vigtige billeder, og som forenkler opsætningen og på samme tid sikrer dit kamera med en dobbelt sikkerhedsmekanisme. Du kan også justere fastspændingen af sikkerhedslåsen, så den passer til dine behov.

Den nye OLED-skærm på 0,96" giver et større billede, og du kan gennemgå hele menuen på sekunder og skifte hurtigt mellem forskellige funktioner. Crane 2S har samme kreative funktioner som de tidligere modeller LAB og Weebill (Pan Following, Locking, Following, Full-Range POV, Vortex og Go), der giver maksimal kreativitet.

Stabilisatoren har også avancerede filmfunktioner såsom Panorama, Timelapse, Motionlapse og Long Exposure Timelapse.

Se alle kompatible kameraer her!


Egenskaber

  • Skabt til professionelle DSLR-kameraer
  • Leveres med tre udtagelige lithium-ion-batterier af typen 18650 med 12 timers driftstid
  • Håndtag fremstillet af kulfiber
  • Nemt skift til vertikal videooptagelse
  • Stor OLED-skærm
  • Let at håndtere et forudindstillet fokus
Write Your Own Review
Du anmelder:Zhiyun Crane 2S
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Zhiyun Crane 2S

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på