Zhiyun Crane 3S-E inkl. EasySling Handle

Varenr.
15779

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Zhiyun Crane 3S-E

Zhiyun Crane 3S er en game changer!

De nye supermotorer i Crane 3S giver en nyttelast på op til 6,5 k. Dette åbner en ny verden for både filmskabere og content creators, som nu kan bruge deres gimbal til at skyde med DSLR-kameraer og professionelle videokameraer som Sony FS5/7, Canon C300/500, RED Dragon eller Arri Alexa. Crane 3S gør det nemt at håndtere dit videoudstyr let, hurtigt og fleksibelt.

En anden ny funktion er de aftagelige håndtag, hvor du nu kan vælge mellem TransMount Smartsling eller EasySling-håndtaget.
TransMount SmartSling-håndtaget har et integreret kontrolpanel med en OLED skærm til intuitiv kontrol over gimbal- og kameraindstillingerne som fokus og zoom.
EasySling-grebet muliggøre alsidige måder at holde din gimbal på. Evnen til at vinkle håndtaget gør det nemt at skifte fra et normalt kameraperspektiv til lave vinkler. Der er dedikerede knapper til forskellige sporingstilstande til hurtigt at anvende og skifte mode. Det medfølgende bordstativ giver mulighed for at sætte din gimbal ned når den ikke er i brug, og hjælper medd at reducere træthed så du er klar til at skyde hele dagen.

Med flere gevindhuller er denne gimbal krydskompatibel med et bredt udvalg af tilbehør som stativer, EasyRig, motoriserede dollys, jib og kabel cams

Den nye åbningsfri, tre-aksede låseløsning afbalancerer og gør det muligt at bruge og opbevarer din Crane 3S med næsten ingen rystelser. Flere af ledene er designet med ekstra sikkerhedslåse for at sikre høj-intensitets optagelse i alle retninger.

 

Mere kraft

Crane 3S har en DC-IN-port der understøtter opladning med op til 25,2V input. De indbyggede batterier giver nu op til 12 timers levetid og har en opladningstid på kun 4 timers, som er en forbedring på 35% fra tidligere model.

Ligeledes er der udviklet en ny spændende strømforsyningsløsning TransMount PowerPlus batteripakke (ikke inkluderet), der kan rumme 6 stk. 18650 batterier. Med batteripakken får du mere styrke og power til at optage under intense og langvarie forhold, og samtidig fungerer som powerbank til opladning af andre enheder. Batteripakken giver dit setup en samlet driftstid på 21 timer.

 

Fjernstyring

Ligesom de tidligere LAB- og Weebill-modeller har Crane 3S muligheden for at oprette en trådløs forbindelse til din smartphone, og derved bruge den som en avanceret fjernbetjening. Med fuld HD (1080p) trådløs videounderstøttelse fungerer din smartphone som en ekstra skærm til monitorering af dine optagelser. Dette er til stor nytte når du skal finde din komposition og giver et glimrende overblik over alle de vigtigste indstillinger. Udover HD-transmittering, forbinder det nye og forbedrede ViaTouch 2.0 problemfrit din smartphone eller kamera med Crane 3S. Dette betyder at du nu kan indstille forskellige gimbal og kameraindstillinger som follow hastighed, blænde, ISO, lukkertid osv. mens du filmer.  

 

Egenskaber

  • Maks nyttelast på op til 6,5 kg
  • Kan håndtere DSLR-kameraer og professionelle videokameraer
  • Flere gevindhuller til montering af forskelligt udstyr
  • Batterilevetid på op til 12 timer
  • Forbedret låsesystem ved akserne
  • Nem at håndtere
  • Mulighed for at skabe trådløs forbindelse til kamera eller smartphone

 

Specifikationer

Minimum og maks vægt

- Minimum 600 g
- Maksimum 6500 g

Antal akser

- 3-akser (Pitch, Roll, Yaw)

Rotationsrækkevidde

- Yaw (Pan): 360 grader
- Pitch (Tilt): 330 grader
- Roll: 330 grader

Porte

- 1 stk. USB Type-C input
- 1 stk. 25.2 VDC Power input

Vægt (gimbal)

- 2.47 kg

Batterilevetid

- 12 timer

Batteriladetid

- 4 timer

 

Indhold i æsken

  • Zhiyun Crane 3S
  • Zhiyun TransMount EasySling handle
Write Your Own Review
Du anmelder:Zhiyun Crane 3S-E inkl. EasySling Handle
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Zhiyun Crane 3S-E inkl. EasySling Handle

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på