Zhiyun Smooth 4 Sort

Varenr.
10838

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Zhiyun Smooth 4 forvandler din mobiltelefon til et professionelt videokamera og hjælper dig til at skabe flotte og stabile videooptagelser med kun din telefon!

Den passer til de fleste smartphones på markedet, inklusiv plus-modeller med et cover monteret. Det gælder for eksempel iPhone 8+ og Samsung Galaxy S9+.

En speciel skydeknap på kontrolpanelet og en udløserknap på bagsiden gør det nemt at skifte mellem forskellige funktioner til kamerastabilisering. Dedikerede knapper og et justeringshjul gør det også let at skifte indstillinger uden at skulle røre telefonen.

Desuden er der et stort og brugervenligt kontrolhjul, der kan bruges til benytte følgefokus, zoome med en jævn bevægelse og fokusere præcist. Ved at dreje hjulet under optagelsen, mens du bevæger dig tættere på eller længere fra motivet, kan du skabe en såkaldt Dolly Zoom-effekt.

Zhiyun Smooth 4 byder også på avanceret motivsporing og forskellige typer af time-lapse funktioner, der hjælper dig med at fange alle de uforglemmelige øjeblikke!

 

Egenskaber

Dedikerede knapper giver øjeblikkelig kontrol
Dedikerede knapper og en speciel skydeknap giver dig mulighed for hurtigt og nemt at styre de forskellige indstillinger og stabiliseringsfunktioner i Smooth 4 uden at skulle trykke på telefonens skærm hele tiden.

Det smarte kontrolpanel kan bruges til at justere alle fotografiske indstillinger som eksponeringskompensation og ISO, skifte mellem kameraerne på for- og bagsiden, tjekke optagelserne, tænde LED-lyset eller endda optage panoramabilleder.


Skab drama med Dolly Zoom
En vigtig nyhed ved Smooth 4 er tilføjelsen af et stort zoom- og fokushjul. Det kan bruges kreativt, for eksempel til at optage en scene med den såkaldte Dolly Zoom- eller Vertigo Shot-effekt. Det er en teknik, der bruges i mange Hollywood-film til at skabe en følelse af drama lige siden den klassiske thriller Vertigo gjorde effekten berømt i 1958! Effekten opnås ved, at man flytter sig tættere på eller længere væk fra motivet, mens man zoomer.

Hvis du trykker på knappen "Follow Focus" på Smooth 4, kan hjulet i stedet bruges til at justere fokus manuelt og endda udføre følgefokus. Med andre ord, så det er et stærkt værktøj til dem, der ønsker at sætte et personligt præg på deres film!


PhoneGo-funtion til hurtigere sceneskift
Du kan aktivere den særlige PhoneGo-funktion ved at trykke på en knap på bagsiden af Smooth 4. Dermed vil alle de indbyggede motorer benyttes fuldt ud, og kamerastabilisatoren vil tilpasse sig til de hurtige bevægelser, når du kører eller optager fra en bil, cykel eller lignende i bevægelse. Nu kan du skabe sceneskift så hurtigt, som du ønsker!


Intelligent Motivsporing
Sammen med appen Zy Play (iOS og Android) giver Zhiyun Smooth 4 et væld af nyttige funktioner til både videooptagelse og fotografering. Et eksempel på disse er intelligent motivsporing (Object Tracking). Fremhæv dit hovedmotiv på mobiltelefonens skærm, og stabilisatoren sikrer, at motivet altid er i billedrammen, selv når du bevæger dig.


Time-lapse ekspert
ZY-appen betyder også, at Zhiyun Smooth 4 er i stand til at udføre forskellige typer forudindstillede time-lapse-optagelser. Der findes blandt andet Roll Angle Time Lapse, Motion Laps og Hyper-lapse. Med alle de vinkler, der kan benyttes takket være stabilisatorens tre akser, får du et væld af muligheder. Kun fantasien sætter grænser!


12 timers batteritid og opladning med USB-C
De medfølgende batterier sikrer, at kamerastabilisatoren kan fungere i op til 12 timer, og en batteriindikator fortæller dig hele tiden, hvor meget strøm, der er tilbage. Batterierne kan endda oplades under optagelse ved hjælp af en power bank, der tilsluttes USB-C-stikket. Alternativt kan du bruge stikket og batterierne i Smooth 4 til at oplade din mobiltelefon!


Også egnet til plus-modeller
Den justerbare telefonholder i Smooth 4 kan indstilles til en maksimal bredde på 85 mm, hvilket gør stabilisatoren kompatibel med de fleste mobiler på markedet, herunder plus-modeller med et cover monteret.

Montering og afbalanceringen er enkel, og kompositmaterialerne af høj kvalitet samt et ergonomisk design gør Smooth 4 både holdbar, let og behagelig at holde. Et medfølgende ministativ kan for eksempel bruges, når du vil være en del af optagelserne.


Let og holdbar
Materialer af høj kvalitet og ergonomisk design gør Smooth 4 både slidstærk, let og behagelig at holde.

 

Specifikationer
Type: 3-akset stabilisering til kamera (gimbal)
Tilt-omfang: 240°
Panoreringsomfang: 300°
Roll-omfang: 240°
Præcision statisk motiv: +/-0.01 til +/-0.04°
Præcision bevægeligt motiv: +/-0.05 til +/-0.3°
Anbefalet vægt: 75 - 210 gram
Driftstid per opladning: 12 timer
Driftsspænding: 7.4 V
Batteritype: 2x Litium-ion-batteri, 2000 mAh
Ladetid: 3 timer
Temperaturområde: -10 til +45°C
Mål: 123 x 105 x 328 mm
Vægt: 547 gram
Særlige funktioner: PhoneGo-funktion, intelligent motivsporing, Roll Time-lapse, POV Orbital Shot
Andet: Kontrolpanel med hurtigknapper, justeringshjul og skydeknap. Stort kontrolhjul til zoom og fokus. USB-C-opladning. Standard stativgevind (1/4 ") i bunden. Kompatibel med ZY Play-app’en (Android & iOS)

Write Your Own Review
Du anmelder:Zhiyun Smooth 4 Sort
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Zhiyun Smooth 4 Sort

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på