Zhiyun Smooth-X Hvid

Varenr.
15867

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Zhiyun Smooth-X Hvid

 

Udforsk din verden med den sammenfoldelige Smooth-X fra Zhiyun

Smooth-X er en ny stilren sammenfoldelig gimbal på størrelse med en håndflade, som kun vejer 246 g og den kan nemt passe i din taske – eller endda i din lomme. Denne gimbal medbringer den nyligt udviklede ZY Cami app, som er dedikeret til Smooth-X og har alt, som en moderne filmskaber har brug for.

 

Styrke i enkelhed

Smooth-X er en sammenfoldelig smartphone gimbal, som genopfinder designet af en gimbal, som vi kender den. Ved at rotere den lodrette arm, kan du transformere denne gimbal til en gadget på størrelse med en håndflade, som er lille nok til at placere i en rygsæk eller endda i en lomme. Takket været det unikke design, blokerer akserne aldrig udsynet, selv når der er tale om fotografering med ekstremt brede vinkler.

Smooth-X lader dig udforske den fagre verden fra et bredere perspektiv med en indbygget teleskopisk rod i aluminium. Den kan udvide dit omfang til op til 250mm. Nu kan du inkludere flere venner, fange større omgivelser og have det ekstra sjovt!

Enkelhed er nøglen, og Smooth-X bringer den letteste håndteringsoplevelse, da det er så simpelt at det nærmest ikke er at til at tro sine egne øjne. Du kan tage billeder, filme og styre zoom-funktionen, alt sammen med det handy kontrolpanel. Den multifunktionelle knap giver mulighed for at fange øjeblikke på flere forskellige måder og det er nemt og smertefrit at skifte mellem programmerne for henholdsvis landskab og portræt.

Smooth-X er en begyndervenlig gimbal, som tillader direkte kontrol af telefonkameraer med Bluetooth-forbindelse. Fire timers batteritid og direkte opladning med en power bank, vil sørge for at du har nok strøm til alle dine eventyrer.

 

Intelligent fotografering

En nyligt tilføjet intelligent bevægelse kontrolfunktion gør Smooth-X til en perfekt rejsekammerat til solorejser eller gruppebilleder. Lav blot en V-bevægelse eller vink til kameraet for at tage et billede eller filme uden timer-indstillinger.

Lige meget hvor du tager hen, følger Smooth-X med dig. Du skal blot indramme det ønskede objektiv i videooptagelsen, og lade Smooth-X klare resten. Slow motion, omfattende time-lapse og panorama tilbydes i palletten af funktioner.

 

Spritny app

Zhiyun’s ZY Cami er en ny dedikeret app til Smooth-X. ZY Cami bringer et system, som er smart, venligt, og nemt at bruge, men det bringer også avancerede professionelle funktioner. SMART filmproduktion programmet tilbyder en pallette af preset story skabeloner integreret med personaliseret musik, kamerabevægelser og specielle effekter. Det har aldrig været nemmere at optage film!

 

Funktioner

  • Let og kompakt, vejer kun 246 g
  • Sammenfoldelig, passer nemt i din lomme
  • Kan udvides op til 250mm
  • Intelligent bevægelse kontrolfunktion
  • Ny dedikeret app med SMART filmproduktion program
  • Nemt at skifte mellem landskab og portræt program
Write Your Own Review
Du anmelder:Zhiyun Smooth-X Hvid
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Zhiyun Smooth-X Hvid

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på