Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Se compability-chart her!

Som noget nyt til Weebill-S er der kommet en 300% opgraderet TORQUE og en 50% bedre reaktionsevne. Kamerastabilisatoren fungerer godt med kamera- og objektivkombinationer som Sonys A7III + FE 24-70mm f/2.8 eller Canon 5D4 + EF 24-70mm f/2.8 og skaber dermed ubegrænsede, kreative muligheder. Weebill-S har en unik ergonomisk sling-funktion, der gør det nemt for dig at skifte mellem optagelser taget fra høj og lav vinkel ved hjælp af et hurtigt TransMount-setup. En ny algoritme gør det muligt for kamerastabilisatoren at måle vægten automatisk og vælge den perfekte motorstyrke for at opnå den bedste nøjagtighed under optagelserne.

Helt nyt TransMount Image Transmission Module

Det helt nye billedtransmissionsmodul gør det muligt at levere krystalklare skud med 1080p ved 30fps med en billedtransmission på maksimal 100 meter med LUT, pseudo-coloring, focuspeaking og zebra-justering til professionel monitorfunktion og live-stream. Det nye TransMount-modul har stor nytteværdi og giver dig muligheden for at tilføje 3 separate enheder til stabilisatoren, uanset om det er en smartphone, tablet eller professionel monitor.

Forbedret batterikraft, 14 timers driftstid

Med to standard 18650-batterier er Weebill-S i stand til at klare op til 14 timers kontinuerlig optagelse på en enkelt opladning. Den tillader også, at du kan oplade kameraet, mens du optager, så du ikke behøver at afbryde optagelserne for at skifte kameraets batterier. *

* Kun med kameraer, der understøtter USB-opladning

Smart kalibrering

Weebill-S har integreret en helt ny adaptiv kontrolalgoritme, der automatisk måler vægten og vælger den perfekte motorstyrke, så du opnår den bedste nøjagtighed til optagelsen. Desuden fungerer en forlængerbjælke til Weebill-S som en modvægt til at afbalancere stabilisatoren, bruge sling-funktionen til at tilføje en mikrofon og optage, mens du skyder med en GoPro. Du kan justere følgehastigheden for hver akse på stabilisatoren for at tilpasse dem til forskellige optagelsesscenarier.

Hurtig opsætning

Weebill-S benytter quick release-plader (fungerer med både Arca Swiss og Manfrotto), der giver mulighed for en nemmere opsætning og en hurtigere udskiftning af udstyr uden re-balancering. Desuden gør låsekonstruktionen det muligt at låse hver enkel akse, hvilket giver bedre justeringer af balancering og opbevaring.

ViaTouch 2.0 og SmartFollow 2.0

Den nyeste softwareopdatering er ViaTouch 2.0 i appen ZY Play, der giver mulighed for en problemfri forbindelse mellem smartphone og kamera. Du kan let overvåge video, styre og optage samt justere kameraindstillinger gennem ViaTouch 2.0. Sammen med billedtransmissionsmodulet er der en helt ny tracking-funktion kaldet SmartFollow 2.0. Vælg et objekt - eller endda dig selv - fra ViaTouch 2.0-brugerfladen, og kameraet vil følge dine bevægelser med ultra-lav forsinkelse og give en filmisk oplevelse.

Nyt fokushjul

Weebill-S understøtter elektronisk fokus og mekanisk fokus/zoom-kontrol med et nyt praktisk styrehjul på grebet, hvilket sikrer hurtigt og præcist fokus eller zoom under optagelsen. Ved at benytte fokus/zoom servo-motor, kan du kontrollere zoom og fokus, der vil give en optageoplevelse i stil med professionel filmproduktion.

Write Your Own Review
Du anmelder:Zhiyun Weebill S
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Zhiyun Weebill S

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på