Angelbird Cardreader CFexpress Type A
Varenr.
21452

Angelbird Cardreader CFexpress Type A

Varenr.
21452

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

CFexpress Type A-kortlæser til hurtige overførsler og sikre firmwareopdateringer Angelbird CFexpress Type A-kortlæser aflæser hurtigt store video- og fotofiler ved uafbrudte overførselshastigheder ved hjælp af en USB 3.2 Gen 2x2 i op til 20 Gb/s.

Firmwareopdateringer kan udføres direkte på Angelbird AV PRO CFexpress Type A-kort gennem kortlæseren, hvilket bibeholder løbende kamerakompatibilitet, optimal ydeevne og fuldt funktionssæt på kortet.

Let, kompakt og bygget af hårdanodiseret aluminium, Angelbird-kortlæsere er bygget til at modstå realiteterne i kreativ produktion på farten. Valgfri gummipuder giver stabilitet under drift eller på ujævne arbejdsflader.

Den Solid Connect™ forsænkede USB-C-forbindelsesport sikrer en sikker forbindelse med værtscomputeren under dataoverførsel.

SOLID CONNECT™ Solid Connect™ forsænket forbindelseslogik giver et sikkert forbindelsespunkt og minimerer slitage. Angelbird-kortlæseren inkluderer et USB-C til USB-C-kabel (50 cm, 19,7 tommer) og en USB-A til USB-C-adapter for at understøtte ældre computermodeller.

INTEGRERET SKRIVEBESKYTTELSESFUNKTION CFexpress Type A kortlæseren kommer med en skrivebeskyttelseskontakt, der beskytter mod utilsigtet sletning af filer og forhindrer dit system i at skrive uønskede datafiler til dit kort. For at sikre funktionalitet skal CFexpress Type A-kort skubbes ud, FØR kortlæserens skrivebeskyttelseskontakt aktiveres eller deaktiveres.

Write Your Own Review
Du anmelder:Angelbird Cardreader CFexpress Type A
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Angelbird Cardreader CFexpress Type A

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg os i butikken

København

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på