Om Kamerahuset

Kamerahuset blev etableret i 1992 af ejer, som også er her den dag i dag. Hans baggrund er en fotohandleruddannelse, som han fik i midten af 1980´erne. Efter at have været omkring i forskellig fotodetailforretinger, valgte han at starte egen forretning. Dette valg giver egentlig god mening, da han, som mange andre i denne branche havde et fædrende ophav, som var udlært pressefotograf og havde egen forretning i København.

Men ikke mindst har han været drevet af, at kærligheden til det gode billede er hjørnestenen når man taler fotografi og foto. Men det kræver også godt og fedt udstyr og det er ejers holdning, som han selv siger "Jeg gider ikke sælge lort ". Dette kan du også tydeligt se, når du bevæger dig rundt på vores website eller du kommer ind i vores forretning for at få vist de fedeste og nyeste fotoprodukter.

Det er gældende for alle vores medarbejdere, at de er passionerede både, hvad angår kærligheden til det gode billede og det fede udstyr.

Branchen har for nogle været meget presset, og for enkelte leverandører har det betydet et farvel. Tænk bare på Kodak, hvor skiftet fra analog til digital var katastrofalt. Når noget siger farvel så kan andet sige goddag og det skete skam også. Ejer valgte ret hurtigt at satse og sælge udstyr som er digitalt. Det har været en succes.

Det er dog sjovt, at det analoge så småt er begyndt at komme tilbage. Det er en udfordring for vores unge ansatte, når de første gang skal tage en film ud af et kamera og isætte en ny. Trenden ser vi også indenfor de gamle vinyler, som er ved at vinde indpas igen.

Måske kan du mellem linjerne læse, at vi også er glade for den analoge verden og vores ejer giver gerne et bud på dine gamle kameraer og du finder selvfølgelig brugtudstyr på vores website.

Kamerahuset var blandt de første i elektronikbranchen til at starte med at sælge på webbet. Det foregik næsten med blyant og papir. Det gør det bestemt ikke i dag og vi har glædet os rigtig meget til at søsætte vores nye website anno 2019.

Prisen er kerneparametret for Kamerahuset og det giver sig selv, at vi har branchens bedste kundeservice. Hvor vi adskiller os fra andre ér vores bevidsthed om, at vores kunder skal klædes godt på i forhold til at bruge deres kamera. Derfor tilbyder vi kunder, som køber deres kamera her i Kamerahuset en enetime. Det vil sige en undervisningstime, sammen med en medarbejder, som har stor erfaring med at bruge dit mærke.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen, som kunde her i Kamerahuset og til alle jer "gamle" kunder, så håber vi, at I nyder vores nye site.

God dag.

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene