Handelsbetingelser

Handelsbetingelser (salgs - og leveringsbetingelser)

GENERELLE OPLYSNINGER 

Virksomhedens juridiske navn

Kamerahuset ApS
CVR: 28843925
Frederikssundsvej 17
2400 København NV
[email protected]
+ 45 35 83 82 50

INDGÅELSE AF AFTALE

En juridisk bindende aftale mellem dig og Kamerahuset er ført indgået, når du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er Kamerahuset berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, f.eks.
som følge af graverende pris - og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

Når du har afgivet en ordre på kamerahuset.dk vil du automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at vi har modtaget din ordre
og der er ikke på dette tidspunkt indgået en juridiske bindende aftale mellem dig og Kamerahuset Aps.

BETALING

Der kan betales direkte med Dankort, Visa Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro - nemt og sikkert uden risiko for misbrug, da alle kundens oplysninger bliver krypteret og således kun kan læses af kunden og PBS.

Vi leverer desværre ikke ordrer pr efterkrav.

Vi tager kun kortbegyrer på kort brugt på erhvervskøb.

 

Betaling via ViaBill:

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 20.000 kr.

Beløb over 20.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Har du allerede en Viabill konto, koster det 39kr. i gebyr hver måned. Læs mere: https://viabill.dk/forretningsbetingelser/premium/

PRISER/BESTILLING

Alle vores priser er inklusive moms og i danske kroner. Priserne er dagspriser. Når du handler med kamerahuset.dk indgås aftaler på dansk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Du kan efter aftale betale med bankoverførsel, du skal dog være opmærksom på, at indsigelsesordningen da ikke er gældende.

Afhentning i butikken

Vælger du at afhente varen i butikken og betale i butikken er der ikke indgået en aftale om køb. Der vil i dette tilfælde kun være tale om en reservering af din vare. Du er ikke forpligtet til at afhente denne. Din vare vil være lagt til side til dig i maksimalt 3 dage fra det øjeblik du modtager en mail desangående. Dermed gælder den almindelige købelov for køb i butik.

Hvis du handler igennem ViaBill, kan du IKKE afhente varen i butikken. Købet kan KUN foretages på nettet og afsendes på nettet.

FRAGT

Kamerahuset bruger kun Post Nord som fragtselskab. Vi leverer til hele Danmark, Grønland, Færøerne.

Prisen på levering er 450 kr. til Grønland og Færøerne.

Til adresser i Danmark er leveringstiden 1 til 4 dage i Danmark.,

Fri fragt til nærmeste afhentningsted ved køb over kr. 749 inkl moms, hvis der købes derunder koster fragten kr. 49 inkl. moms

Prisen med omdeling er kr. 49 inkl. moms.

Til erhvervsadresser er prisen kr. 49 inkl. moms.

Varer til Grønland sendes i udgangspunktet med fly, medmindre skib ønskes.

Dog må vi gøre opmærksom på, at batterier IKKE kan sendes med fly, idet Told og Skats lovværk udtrykker, at denne type produkter SKAL sendes med skib, hvorfor leveringstiden på denne produkttype er væsentlig længere end med fly.

FORTRYDELSESRET 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for varer, hvor kunden selv har bestilt fragt. 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at kunden har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Varen SKAL sendes tilbage i den originale emballage. Hvis denne mangler eller dele af den mangler medfører det en værdiforringelse af varen.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi tilbageholder betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Kamerahuset
Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personlig på ovenstående adresse. Dog skal du have en aftale med en medarbejder i butikken inden du afleverer varen.

 

Fortrydelsesret i erhvervskøb

Der er ingen specialregler når et erhvervskøb foretages.

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

 

Varen sendes til:

Kamerahuset
Att: Rep
Frederikssundsvej 17
2400 København NV

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

PRICERUNNER KØBSGARANTI

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for en time. At blive medlem hos PriceRunner er gratis og tager kun et par minutter! Få PriceRunner Købsgaranti i dag

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, beskadiget vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt.

PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

For de endelige brugervilkår og oversigt over kategorier, der er undtaget garantien, besøg PriceRunner.

 

PERSONDATAPOLITIK                       

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

_______

Personoplysningerne registreres hos Kamerahuset Aps. og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.kamerahuset.dk er Kamerahuset Aps. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du sende en email til [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ”

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.02.20

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Standardfortrydelsesformular

Til:

Kamerahuset
Frederikssundsvej 17
2400 København NV
[email protected]

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

______________________________________________________________________________

 

Bestilt den:       ____________________________ 

Modtaget den:   ________________________________

 

Forbrugerens navn: _____________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:
__________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _______________________________________ 

 

Dato: _________________

 

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene