fremkald billeder

Fremkald billeder i høj kvalitet hos Kamerahuset. Vi tilbyder, at du kan fremkalde og afhente dine billeder I en af vores to butikker i København. Vi kan lave billedfremkaldelse fra dit kamera, engangskamera, telefon, iPhone, tablet og smartphone. 

Vi laver også pasfoto, hvis du skal bruge et nyt billede. 

Fremkald billeder online

Fremkald dine billeder online hjemmefra.

Sådan gør du:

Gå ind på vores hjemmeside og tryk på bestil billeder. Linket sender dig over til vores samarbejdspartner Fujifilm. Du bestiller de billeder, som vi skal fremkalde, hvilken størrelse og med eller uden ramme. Du bestemmer selv, om fremkaldelsen af dine billeder skal afhentes om 1 time eller 2 dage. Du vælger det ønskede afhentningstidspunkt, så sørger vi for at dine billeder er klar til afhentning, når du kommer.

Du kan fremkalde dine billeder i alle størrelser. 

Fremkald billeder fra din mobil

Fremkald dine billeder fra din mobil, IPhone, smartphone eller tablet. I vores butikker på Nørrebro og Amager Centreret, har vi billedfremkaldelsekiosker, som du nemt selv kan benytte. Du tilslutter din mobil til kiosken og vælger de billeder, størrelser og med eller uden ramme. Fremkald dine billeder inden for 1 time eller vent en dag.

Fremkald billeder fra dit engangskamera

Har du et engangskamera, kan vi både fremkalde dem som fysiske billeder, eller digitale billeder. Du afleverer dit engangskamera til os. Det tager typisk 2-3 dage for normale farvefilm - Sort/hvid kan tage længere tid.

Fremkaldelse af digitale billeder vil blive sendt til din e-mail typisk via Wetransfer i BMP format. 

Har du spørgsmål?

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores billedfremkaldelse, kan du ringe til os på 35 83 82 50, sende en e-mail til [email protected] eller I vores chatbot nede I højre hjørne. Vi besvarer alle dine spørgsmål hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme ned i en af vores butikker i København og stille os spørgsmål til fremkaldelse af dine billeder. 

 

 

 

 

 

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene