Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Optag film uden besvær med Canon-stativgrebet HG-100TBR

Canon HG-100TBR er et unikt stativgreb, der giver brugere mulighed for at optage jævne og stabile film fra en række forskellige kreative vinkler. Når stativgrebet er monteret, kan kameraet rotere 360° mod eller med uret. Det kan også låses, så det er enkelt at optage, samtidig med at man taler til kameraet, eller når man skyder fra kreative vinkler. Spirende vloggere kan også benytte den justerbare kameramontering, hvormed kameraet kan vippes 45° forover og 90° bagud, hvilket gør det nemt at optage kvalitetsvideoer fra høje og lave vinkler – og endda i selfie-mode. Derudover understøtter stativhovedet lodret videooptagelse, når det bruges sammen med et kamera, der understøtter denne funktion. Dette er meget nyttigt for dem, der ønsker at optage indhold og dele det på sociale medier.

Stativgrebets ergonomiske og lette design gør det meget mere bekvemt at optage kvalitetsvideoer over længere tid. Grebet kan også bruges som stativ, så man enkelt kan skyde landskabs- og gruppebilleder. Det kan nemt foldes sammen og lægges i en taske, hvormed det er den perfekte ledsager til vloggere, der optager videoer på farten. Den medfølgende Canon BR-E1-fjernbetjening kan betjenes med samme hånd, når produktet bruges som et greb, og som fjernbetjening, når det bruges som et stativ, hvilket gør det meget enklere at starte, stoppe og genstarte videooptagelser.

Når Canon HG-100TBR-stativgrebet benyttes sammen med den medfølgende Canon BR-E1 trådløse fjernbetjening, er det nemt at lave fjernoptagelser, og det giver brugeren kontrol over kameraets lukker, zoom, filmoptagelse og autofokus på afstand. Med stativgrebet kan brugere af PowerShot-kameraer udnytte den optiske zoom på afstand – perfekt til at skyde nærbilleder.

Write Your Own Review
Du anmelder:Canon HG-100TBR Stativgreb
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Canon HG-100TBR Stativgreb

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på