Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

LUT7 giver filmproducenter fordelene ved en stor kameramonteret skærm, uden at kameraopsætningen føles besværlig. FEELWORLD LUT7S tillyder de bedste monitorfunktioner i en lille, let pakke, der kan tilsluttes stort set alle kameraer.

Forsiden har en stor LCD-berøringsfølsom skærm i høj opløsning, der kan ses i dagslys. Der er videostik i bunden, en holder til SD-kort på siden og plads til to NP-F-batterier på bagsiden. Den ydre ramme har standardmonteringsgevind på ¼" i bunden og på begge sider, så den kan fastgøres til kameraer og rigge. Denne detalje i designet gør det let at fastgøre LUT7S til et kamera og dele med en kollega eller kunde på scenen.

LUT7S giver klar og præcis overvågning on location samt billedanalyse af optagelser i dagslys. Skærmen på 7" og en maksimal opløsning på 1920 x 1200 kan vise dine stillbilleder og indhold med uovertruffen farveægthed. Panelet består af optisk bundet glas med en antirefleksbelægning, der gør overvågning on location i dagslys nem. Men det, der virkelig adskiller monitoren fra andre, er baggrundslyset med lysdioder (LED) med en lysstyrke på 2.200 nits, et kontrastforhold på 1.200:1 og et sRGB-/Rec.709-farveområde, der giver en helt usædvanlig klar skærm også under intense lysforhold.

Du kan trygt optage i fuld dagslys og finjustere dit indhold på stedet med skærmen, der viser dine optagelser med 323 pixels pr. tomme (PPI). Den brede betragtningsvinkel på 160º gør det let for flere i teamet at se på skærmen på samme tid.

Kan ses i dagslys
Monitoren på 7" og en opløsning på 1920 x 1200 har ikke kun den nødvendige opløsning og pixeltæthed, der får alle optagelser til at se fantastiske ud, men skærmen gør det med en høj lysstyrke på 2.200 nits, der næsten er fire gange lysstyrken på konventionelle feltmonitorer. Det gør det muligt for dig at optage udendørs, uden at refleksioner udvander dit billede, så du let kan se billeder uden en solafskærmning og optage i stærkt dagslys!

Berøringsstyring
Brugerfladen på den innovative LCD-berøringsfølsomme skærm gør styringen nem. Du kan bruge simple trykke- og strygebevægelser til de vigtigste monitorfunktioner. Optagelserne kan aktiveres via berøring på skærmen, og det samme gælder hjælp til fokus og eksponering. Der er også en lang række indstillinger, der alle kontrolleres via den store LCD-skærm. Og så kan du indlæse 3D LUTs!

Skræddersyede 3D LUTs til genskabelse af filmens stil!
Visse kameraer kan udsende logaritmisk farverum, der bevarer det dynamiske område til den efterfølgende efter-produktion. Når filerne ses på en monitor, kan de dog se flade og udviskede ud. 3D LUTs løser problemet ved at lade dig at anvende en visningsfunktion på monitoren, der giver dig en idé om, hvordan de færdige billeder ser ud under redigeringen. Du kan bruge den indbyggede funktion LOG til Rec.709-video eller overføre filer i formatet .cube. Med LUT7S kan du til enhver tid internt indlæse skræddersyede LUTs, visninger eller profiler via et SD-kort og øjeblikkeligt vælge mellem dem og dermed fastholde den kreative proces.

**Korrekte farver **
LUT7 bruger den professionelle farvestandard Rec. 709 HD og farvekalibreringsteknologi. Ved hjælp af den professionelle kalibrering fra fabrikken opnås den mest effektive skærmkalibrering, så de præcise farvegengivelser rammes let, farverne ikke forvrænges og det rigtige billede vises, når du optager video.

FEELWORLD-monitoren understøtter standarderne ITU og HD-video Rec. 709 med konsekvent farverum og avanceret billedbehandlingsteknologi, der giver skarpe billeder. Farverne er ekstremt naturlige og sikrer en så præcis farvegengivelse som muligt for at gengive de faktiske optagelser, som igen giver brugerne mulighed for at evaluere kvaliteten af de forskellige inputs fra videosignalerne korrekt.I kassen:

  • Monitor
  • Mini/Micro-kabel HDMI til HDMI
  • Vippearm
  • Bæretaske
  • Brugervejledning
Write Your Own Review
Du anmelder:FEELWORLD Monitor LUT7s med SDI
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:FEELWORLD Monitor LUT7s med SDI

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på