Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Med den digitale filmscanner fra KODAK er det lige så enkelt at genopleve fortiden som at scanne, gemme og dele. Denne alsidige film-til-JPEG-konverter digitaliserer og optimerer en række film, herunder 35 mm, 126, 110, Super 8 og 8 mm negativer, så du kan overføre billeder til enhver Mac- eller pc-enhed for at gemme, dele, udskrive og redigere. Vores alt-i-én-pakke leveres klar med alt, hvad du behøver for at begynde at scanne: forskellige filmadaptere og -indsatser, et indbygget LCD-farvedisplay, en usædvanlig nem betjeningsgrænseflade samt flere kabler til enhedstilslutning. Lad dig ikke nøjes med mindre end overlegen billedkvalitet. Stol på giganten inden for digital innovation.

Funktioner

 • Film til JPEG på få sekunder -- Den kraftfulde 14/22 MP KODAK-filmscanner konverterer
  35 mm, 126, 110, Super 8 og 8 mm negativer & dias til digitale JPEG-filer.
 • Stor, lys 3,5" TFT LCD -- Indbygget højopløsningsfarveskærm med justerbar lysstyrke og praktisk hældning for nem betjening og billedvisning.
 • En adapter til alt -- Enheden ankommer m/flere filmindlæg & adaptere til hurtig, fleksibel betjening; store one-touch-knapper giver mulighed for et-trins scanning & gem
 • Intuitiv brugergrænseflade -- Inkluderer nyttig bakke & indsæt mappe; nemt redigere billede RGB & opløsning, gennemse galleriet [SD-kort medfølger ikke, understøtter op til 128GB] & mere.
 • Kabler & Ekstra inkluderet -- Mac & PC-kompatibel konverter leveres m/USB-strømkabel, HDMI-kabel, AC-adapter, videokabel & gratis filmrensebørste.

Grænsefladefunktioner

 • RGB-justering: Hjælper dig med at opnå din ideelle billedfarve (rød, grøn, blå, nulstil).
 • Justering af lysstyrke: Gør billedet lysere og mørkere efter din præference.
 • Galleritilstand: Giver dig mulighed for at rotere, vende, slette billeder og se i diasshow.
 • Justering af opløsning: Skifter mellem 14 eller 22 megapixels [via softwareinterpolation] for at opnå en fantastisk billedkvalitet.
 • USB-upload: Overfører billeder på dit microSD-kort (medfølger ikke, understøtter op til 128 GB) til enhver computer eller kompatibel enhed.
 • Bakkemappe: Angiver den nøjagtige adapter, du skal bruge til hver film- eller diastype.
Write Your Own Review
Du anmelder:Kodak Scanza | Film Scanner
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Kodak Scanza | Film Scanner

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på