Leofoto IPC-300 Tablet Mount

Varenr.
16034

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Leofoto IPC-300 Bordklemme til Ipad 

Velegenet til Ipad og Ipad mini

Med en vægt på kun 163 g er det en ekstremt nyttig hjælper til at fastgøre en iPad, iPad Mini eller anden lille tablet til et stativben. Kan også skrues direkte på et kuglehoved, hvilket giver stor fleksibilitet med hensyn til placering af tabletten - eventuelt forbundet med en Leofoto Magic Arm, som igen er fastgjort til stativbenet.

Diagonal, sikker og justerbar i længden
En tablet er helt fast og sikker i holderens diagonale konstruktion. CNC bearbejdet af sort eloxeret flyaluminium, IPC-300 anodiseret flyaluminium er let og kraftfuldt på samme tid. Tabletten placeres i den diagonale holder, hvis længde kan justeres fra 230 mm til 355 mm. Skumpuder på holderen forhindrer direkte kontakt af tabletten med aluminiumet fra IPC-300.

Arca Swiss kompatibel og perfekt til at kombinere med en magisk arm
På bagsiden af ??diagonalholderen er der en rund, glidende forbindelse "knude". For at fastgøre det til et stativ, kuglehoved eller en magiarm har den en 3/8 "skruetråd og endda to ¼" skruetråde. Samtidig er den også Arca-Swiss kompatibel, hvilket gør det ekstremt let at fastgøre det til et tilsvarende kuglehoved. Det anbefales især at kombinere IPC-300 holderen med en Leofoto Magic Arm AM-3 (sæt) eller AM-4 (sæt). Den resulterende gevinst i komfort med hensyn til den frie placering af tabletten er simpelthen enorm.

Leofoto: kompromisløse stativer og tilbehør
Leofoto er et varemærke tilhørende Zhongshan Laitu Photographic Equipment Co. Ltd. i Guangdong, Kina. Overhovedet ikke en industriel gigant, har virksomheden ikke desto mindre været en teknologiledende blandt de kinesiske producenter af fototilbehør i mange år. Meget specialiseret koncentrerer man sig om produktion af fremragende kulstof- og aluminiumsstativ, kuglehoveder og det komplette stativtilbehør. I to CNC- og samlingsanlæg hver implementeres den højeste præcision i serieproduktion, som de innovative medarbejdere i virksomhedens egne måle- og testcentre udvikler. Her laves kompromisløse topprodukter, hvis fremragende kvalitet ikke behøver at vige sig væk fra sammenligning med stativer af velkendte og dyre mærker. Bare test og sammenlign! 


Write Your Own Review
Du anmelder:Leofoto IPC-300 Tablet Mount
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Leofoto IPC-300 Tablet Mount

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på