Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Leofoto RF-284CT Carbon Tripod + XB-32 Kuglehoved

  • Samlet vægt: 1.272 gr,
  • Maksimal belastningskapacitet for stativ og kuglehoved er 15 kg
  • Arbejdshøjde fra 204 mm til 1.658 mm

Dette robuste stativ er meget let og let at bruge. Hvis du leder efter et ekstremt alsidigt, robust og behageligt carbonstativ, finder du det her. Den vejer kun 1.272 g, men kan bære en belastning på 15 kg. Med midtkolonnen fuldt udstrakt (den er installeret) er arbejdshøjden 1.658 mm. Temmelig tæt på jorden optagelser er også mulige, i en minimumshøjde på kun 204 mm. Den samlede slanke Leofoto RF-284CT leveres i en behagelig kort pakningsstørrelse på kun 460 mm i længden. En sådan let, kompakt, stærk og i sidste ende stort kulstofstativ er altid en fornøjelse at tage med på fototure og ture for kun at nævne de mest populære anvendelsesområder. Det leveres i et sæt, sammen med Leofoto XB-32 kuglehoved (det vejer 300 g), et multiverktøj og et sæt rustfrie stålspidser. Alt passer i transporttasken, som også er inkluderet.


Leofoto Urban-serie - lette, slanke kulstofstativ, alsidige og intuitive at bruge

Mange ambitiøse brugere vil have et stativ næsten altid med sig, når de tager billeder. Men det må hverken være en byrde eller være kompliceret at bruge. Naturligvis skal den være ordentligt elastisk og ideelt egnet til enhver type fotografering, men dens funktioner skal være fuldstændig intuitive, dvs. ukompliceret til brug. Leofoto kulstofstativ fra Urban-serien opfylder disse krav uden videre, fordi de er designet til nøjagtigt det. Dog betyder lethed og enkelhed på ingen måde ofre kvalitet og stabilitet. Stativerne i Urban-serien består også af ti lag kulstof, som det er sædvanligt med Leofoto, med undtagelse af enbenben stativer og Travellerserien. Med deres høje stabilitet bidrager carbonbenene til succes med gode billeder, ligesom deres ret beskedne, men ikke uvæsentlige, fordi de absorberer vibrationsgummifødder. Leverede rustfrit stålspidser kan give endnu bedre stabilitet i vanskeligt terræn. Bensegmenterne glider glat uden at vri i det mindste. Og takket være de gummibelagte twist-låse fungerer løsningen eller fastgørelsen af ??hvert enkelt benbund meget ekstremt hurtigt. Et af de tre øvre bensegmenter er blødt dækket. Dette er ikke kun håndvenligt, men kan også aflaste belastningen på skulderen, når stativet med kameraet er monteret føres over skulderen til det næste optagepunkt.

Pakningsstørrelsen er så lille som muligt. Det gøres muligt ved at folde stativbenene 180 °. På denne måde tager de det respektive kuglehoved sidder i den indbyggede midterste søjle i midten - det stikker ikke ud. For ikke at glemme: Alle metaldele af Leofoto-stativerne er hverken smedte eller formede. Snarere er de udelukkende CNC-fræset med henblik på absolut nøjagtighed af pasform og robusthed og det fra højstyrke flyaluminium. Alt dette gør Leofoto-kulstofstativ fra Urban-serien til ideelle all-stativ til praktisk taget ethvert fotografisk projekt - men især når du rejser. Bare perfekt!


Leofoto Urban RF-284CT kulstofstativ - slank og kraftfuld på samme tid

Overordnet slank og let har RF-284CT stærke stativben. Hvert af dets fire segmenter kan bevæges meget glat og kan frigøres eller låses med lynets hastighed med en kort drejning. Diameterne for de enkelte bensegmenter er 28, 25, 22 og 19 mm og sikrer et sikkert stativ, selvom f.eks. En tungere DSLR "læsses" på det medfølgende XB-32 kuglehoved.


Leofoto XB-32 kuglehoved - lille, men overhovedet ikke svag

Leofoto kulstofstativ fra Urban-serien leveres altid komplet med et matchende Leofoto kuglehoved. Her er det XB-32, der med en belastningskapacitet på 15 kg er lige så stærk som stativet og derfor passer perfekt. I bunden har den en 3/8 "gevind til stativet, øverst med en ¼" skrue, hvilket gør den velegnet til praktisk talt ethvert kamera. Den 32 mm tykke kugle er let at dreje og vippe. Ved hjælp af en komfortabelt stor drejeknap indstilles friktionen forsigtigt, og den 32 mm tykke kugle holdes sikkert. Med den indbyggede hurtigskiftekobling inklusive Arca Swiss-kompatible QR-kameraplade af typen BPL-50 kan kameraet samles hurtigt og pålideligt, næsten som ved et uheld.

Write Your Own Review
Du anmelder:Leofoto RF-284CT + XB-32
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Leofoto RF-284CT + XB-32

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-17.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på