Ricoh GR IIIx (Inkl. Originalt Etui)
Varenr.
17808

Ricoh GR IIIx (Inkl. Originalt Etui)

Varenr.
17808

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Ricoh GR IIIX er udviklet som svar på brugeranmodninger om et nyt GR-serie-kamera, der vil tilføje et nyt perspektiv på den højt anerkendte Ricoh GR III. GR III blev udgivet i marts 2019 med en 28 mm vidvinkelobjektiv og designet til yderligere at forbedre de væsentlige værdier af GR-serien: Optimering af billedkvalitet, snapshot-kapaciteter og bærbarhed.

Den nyoprettede 26,1 mm GR-objektiv giver en 40 mm synsvinkel i 35mm-formatet, tæt på fotografens eget effektive synsfelt. Afhængigt af den måde, som linsen bruges, kan denne alsidige synsvinkel oprette forskellige billedudgivelser: Du kan fange et billede svarende til dem, der er taget på en 30 mm halvdel vinkel eller skaber et helt andet visuelt udtryk som om det tages på en 50 mm Standardvinkel. Kameraet giver også en række nye og opgraderede post-shooting funktioner til at redigere optagne billeder til fotografens præference.

Den nye Ricoh GR IIIX er et kamera, der harmonerer alle fordelene ved den evigt udviklende Ricoh GR-serie med et nyt, innovativt perspektiv perfekt til dramatisk, inspirerende gadefotografering.

nyligt designet, høj opløsning grlinse

Ricoh GR IIIX inkorporerer en nyudviklet 26,1 mm F2,8 grlinse, som harmonerer ekstraordinær billedkvalitet med et slank design. I modsætning til tidligere GR-serie modeller, der fremhævede en 28 mm bred synsvinkel til overdrevet perspektiv, giver denne linse en 40 mm standardvinkel i 35mm-formatet, der leverer billeder med et mere naturligt perspektiv og en mere sandfærdig dybde for en helt anderledes type gadefotografering.

Den nyligt designede optik indeholder to asfæriske optiske elementer i de fleste effektive positioner for at reducere forvrængning og kromatisk aberration til et minimum, samtidig med at der effektivt minimerer dannelsen af flare og spøgelsesbilleder, når du optager mod baggrundsbelysning. I makrofotografering giver kameraet brugeren mulighed for at bevæge sig ind på et emne til så tæt som 12 centimeter fra linsens front ende.

Koblet med standard brændvidde, det fanger close-up billeder med et naturligt perspektiv, sat mod en smukt defokuseret baggrund. Det er også udstyret med et ND (neutral densitet) filter, som lukker åbningen ned ved to stop for at fange højkontrast, højopløselige billeder med en række scener og emner og under varierende optagelsesforhold. Dens ni-blad membran mekanisme skaber en naturlig bokeh  (defocus) effekt og en sandfærdig dybdefølelse på åbne og større åbninger, mens de fanger smukke lysstråler ved lukkede åbninger.

højkvalitets billeder på høj opløsning

GR IIIX inkorporerer en stor APS-C-format CMOS-billedsensor med et anti-aliasing (AA) filter-mindre design og en nyudviklet GR-motor 6-billeddannelsesmotor for at optimere dens billedløsningstrøm. Med ca. 24,24 effektive megapixel sikrer denne billedsensor super-højopløselige billeder, der er rige på gradation. Det er også kompatibelt med multi-tone 14-bit RAW-billedoptagelse. Kameraet har også den ricoh-originale acceleratorenhed, der er designet til at optimere de billeddata, der leveres af billedsensoren, og giver en topfølsomhed af ISO 102400 til superhøj-følsomhedsfotografering.

hybrid AF system til højhastighedstog, høj præcision autofokus operation

GR IIIX har et hybridt AF-system, der kombinerer en kontrast-type AF-mekanisme, der er overlegen i fokuseringspræcision med en fase-detektionstype AF-mekanisme, der sikrer højhastighedsfokuseringsoperation. Under autofokusoptagelse registrerer dette AF-system motivets ansigt eller øje med præcision, fokuserer på det, og angiver in-fokus-positionen på LCD-skærmen ved hjælp af AF-rammen.

Når kameraet registrerer flere ansigter, skelner det automatisk hovedfaget fra sekundære og angiver dette på fokusrammen. Fotografer kan også ændre hovedfaget med en simpel berøringsskærmsoperation.

ricoh-original SR-mekanisme

  • Tre-akse, fire-trins shake reduktion: den ricoh-originale SR (shake reduktion) mekanisme betyder, at GR IIIX effektivt kompenserer for kamerarystelser på tidspunktet for udløserfrigivelse. Treakse-mekanismen minimerer de negative virkninger af kamerarystelser forårsaget af tonehøjde, yaw og rulle med så meget som fire lukkertrin. Da SR-mekanismen skifter billedføleren til den ideelle position vandret og lodret, giver kameraet brugeren udnytte den automatiske horisontkorrektionsfunktion, der nemt optimerer billedsammensætningen.
  • RICOH-ORIGINAL AA FILTER SIMULATOR: Ved at anvende mikroskopiske vibrationer med subpixelpræcision til billedsensorenheden under eksponering, giver kameraets AA (anti-aliasing) filtersimulator det samme niveau af moiréreduktion som et optisk AA-filter. Denne innovative simulator gør det muligt for brugeren ikke kun at skifte AA-filtereffekten til og fra, men også for at justere effekten til det niveau, der passer bedst til et givet emne.

kompakt, letvægts design

På trods af inkorporering af den store APS-C-format billedføler og den nyudviklede optik med en længere brændvidde, er GR IIIX designet til at være ekstremt kompakt, funktionel og bærbar, i overensstemmelse med GR-serien konceptet på kameraet som et lommebart billedbehandlingsværktøj eller et praktisk billedoptagelsesværktøj.

Det giver også en række brugervenlige funktioner - som f.eks. En kort opstartstid på ca. 0,8 sekunder, kontroller, der er bekvemt placeret ved siden af 4-vejs navigationsknappen og ubesværet berøringsskærmsoperation - for at forbedre driften og Tillad, at brugeren hurtigt reagerer på engangsudløser. Den udvendige ramme er lavet af yderst stiv magnesiumlegering for at forbedre pålideligheden og holdbarheden, mens de bæres eller opbevares.

High-Definition LCD-skærm med intuitiv berøringsskærmsoperation

GR IIIX har en 3,0-tommers high-definition LCD-skærm med ca. 1.037.000 prikker. Dens berøringsskærmsoperation giver hurtig, intuitiv kontrol af forskellige kamerafunktioner, såsom AF-rammeforskydning, menupunkt og billedforskydning / forstørrelse under afspilning. Det har også en luftomskålkonstruktion, hvor speciel harpiks er indsat mellem LCD-touchscreen-skærmen og et beskyttelsesdæksel fremstillet af forstærket glas, for effektivt at reducere refleksion og spredning af lys til forbedret synlighed.

Den udendørs visningsindstilling gør det muligt for brugeren at straks justere skærmens lysstyrke til det ønskede niveau for større synlighed under vanskelige lysforhold.

billedkontrolfunktion for at producere ønskede visuelle effekter

GR IIIX har en Creative Image Control-funktion, som integrerer effekttilstande til konventionelle billedindstillingsoperationer. Ved hjælp af 11 grundlæggende billedstyringsmetoder kan brugeren nemt justere forskellige parametre, såsom mætning, nuance, nøgle, kontrast og korniness, til det ønskede niveau og oprette deres foretrukne efterbehandling. Et sæt justerede parametre kan tilføjes som en brugerdefineret indstilling til billedkontrolfunktionsmenuen.

Avanceret billedredigering

GR IIIX giver udviklingen i kroppen i kroppen, samtidig med at brugeren kan redigere et optaget billede som ønsket ved at justere sådanne parametre som omkodningsstørrelse, billedforhold, hvidbalance, billedkontrolindstilling og eksponeringskompensationsfaktor, alle uden behovet for en pc. Da kameraet reducerer den tid, der kræves for forhåndsvisning, efter at brugeren justerer parametrene for RAW-format-billeder, forbedrer det hastigheden af RAP-data-udviklingen.

Kameraet lader også brugeren beholde de justerede parametre, efter at den oprindelige RAW-DATA-udvikling er afsluttet, hvilket gør det muligt at lave minutregulering af det allerede udviklede billede med større effektivitet. Kameraets billedkvalitetsjusteringsfunktion til JPEG-billeder er også opgraderet: En nyligt tilføjet monokrom-tilstand muliggør mere minutsjustering af parametre i fuldfarvet billeder, såsom filtereffekt, toning, kontrast og skarphed, for at skabe monokrome billeder med de ønskede efterbehandling . Kameraet giver også sådanne kreative værktøjer som et udvalg af aspektforhold (16: 9 eller 4: 3) og billedrotation i 0,1 graders trin for at lette billedredigeringsprocessen.

Bluetooth og trådløs LAN Dual Communication

GR IIIX giver trådløse LAN-funktioner til nem sammenkobling med mobile enheder, såsom smartphones og tabletcomputere. Ved at installere programmet Dedicated Image Sync, kan brugeren overføre optagne billeder til en mobilenhed, vise et live-view-billede på enhedens skærm, ændre forskellige indstillinger eksternt, frigøre lukkeren fra en afstand og endda uploade optagne billeder til forskellige sociale medier med lethed. Selv når kameraets strøm er slukket, kan brugeren gennemse og downloade de billeder, der er gemt på kameraet til en mobilenhed.

Brugeren kan også sende en mobilenhedens placeringsdata til kameraet og optage dataene på optagne billeder. Funktionen Auto Resize, som automatisk reducerer billedstørrelsen, før du sender et billede til en mobilenhed, hjælper også med at forbedre kameraets funktionalitet.

Andre funktioner

  • Full HD-filmoptagelse (1920 x 1080 pixels, 60 ramfrekvens) i H-264-optagelsesformatet
  • Ny DOF Prioritet (DEEP) * Tilføjet til programlinjen for at prioritere den lukkede blændeindstilling
  • farve moiré korrektion funktion for at reducere effekten af moiré under afspilning
  • intervall komposit tilstand, effektiv til at fange landskaber med spor af månen og stjernerne
  • Elektronisk niveau for at kontrollere kameraets hældning
  • GT-2 Tele Conversion linse (valgfrit) for at udvide brændvidden til ca. 75mm tele i 35mm format, brugbar i kombination med kameraets auto detektions- og afgrødefunktioner
  • Kompatibilitet med tilbehør Flash enheder designet til brug sammen med Pentax Digital SLR-kameraer
Specifikationer
Billedsensor
Sensortype
APS-C CMOS (22.3 x 14.9mm)
Effektive pixels
24.2 megapixels
Eksponeringsstyring
ISO-følsomhed
ISO 100-102400 (Udvidet: 204800)
Lukker
Hastighed
1/4000 sek - 30 sek
Søger
Indbygget søger
Nej
Skærm
Skærmtype
3" LCD
Skærmopløsning
1.037.000 dots
Touchskærm
Ja
Tiltbar skærm
Nej
Filtype - Stilbilleder
Stilbilledtype
JPEG, RAW
Filtype - Video
Videotype
MP4/H.264
Videostørrelse
Full HD (16:9) (1920 x 1080) 59.94, 50, 29.97, 25, 23.98 fps
Hukommelse
Intern hukommelse
Nej
Hukommelseskort type
SD
Tilslutninger
Mikrofon
Ja
USB
USB Type-C
WiFi
Ja
Bluetooth
Ja
Fysiske specifikationer
Vægt (kun hus)
Ca. 275g
Billedstabilisering
Ja
Write Your Own Review
Du anmelder:Ricoh GR IIIx (Inkl. Originalt Etui)
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Ricoh GR IIIx (Inkl. Originalt Etui)

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på