Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Ingen dikkedarer, kompakt, elegant og ekstremt nem at bruge: AI-1 er RØDEs allerførste lydinterface og den perfekte partner til hjemmeoptagere! Den puristisk designede æske med guldprikken på toppen er kun 12,4 cm bred og vejer hele 560 g - intet vakler på arbejdsbordet! Interfacet genkendes direkte af Mac og PC uden driverinstallation - så plug'n'play! Klasse-A forforstærker og hovedtelefonforstærker er begge diskrete, hvilket sikrer audiofil lydkvalitet.

Foran til venstre er en kvalitets combo fatning (XLR/jack) fra Neutrik. Mikrofoner tilsluttes med et XLR-kabel. Jack-indgangen er designet til direkte tilslutning af et højimpedansinstrument, det vil sige til elektrisk guitar, elbas eller akustiske guitarer med pickupper. Kontrolelementet ved siden af ??bruges til at indstille forforstærkningen (forstærkningen). Ved at trykke på denne knap aktiveres den 48V fantomstrøm, der kræves for at forsyne studiekondensatormikrofoner. Til højre ses volumenkontrollen. Det gælder både for hovedtelefonudgangen og jack-udgangene (L/R) på bagsiden (det er der, du tilslutter dine studiemonitorer). Denne controller har også en switch-funktion. Som standard hører du lydsignalet, der kommer fra computeren. Ved optagelse er det som regel fordelagtigt at høre det respektive indgangssignal direkte - uden at gå gennem computeren. Hvis du trykker på volumenkontrollen, skifter du til 'Direct Monitoring' og du kan høre inputsignalet direkte og uden forsinkelse. Så snart du tilslutter hovedtelefoner til frontpanelet, bliver udgangen til tilsluttede studiemonitorer automatisk slået fra.

AI-1 har fire kontrol-LED'er på frontpanelet. Yderst til venstre ses signal-LED'en. Så snart der er et signal, lyser det grønt, fra et niveau på -12 dB bliver det gult, og når der er risiko for klipning (fra -3 dB) lyser det rødt. LED'en ved siden af ??(P48) indikerer, når 48V fantomstrøm er blevet aktiveret. LED'en til højre for lydstyrkekontrollen signalerer, at 'Direct Monitoring' er slået til, og den fjerde LED (med USB-symbolet) lyser, når der er en ordentlig forbindelse til computeren.

Write Your Own Review
Du anmelder:Røde AI-1 USB Interface
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Røde AI-1 USB Interface

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg os i butikken

København

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på