Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

VideoMicro II er den nyeste mikrofon i RØDEs ikoniske VideoMic-serie.

VideoMicro II er et nyt benchmark for kameramonterede ultrakompakte shotgun-mikrofoner. Denne mikrofon har en gennemsigtig og retningsbestemt lyd, der er ideel til indholdsskabere og videografer. Helt uden batterier og komplicerede indstillingsfunktioner. VideoMicro II er utrolig nem at bruge. Den har også det helt nye Helix™ Isolation Mount-system for overlegen stød- og stødbeskyttelse.

Professionel lyd, super enkelt
VideoMicro II forbedrer øjeblikkeligt lydkvaliteten af ??ethvert kamera eller smartphone og fungerer uden batterier. Tilslut blot mikrofonen og få professionel lyd. Virkelig nemt.

Super kompakt og bærbar
VideoMicro II er designet til at være let at tage med overalt. Med en længde på kun 88 mm og en vægt på 24 g er den lille og let nok til at passe ind i enhver rygsæk, håndtaske eller kamerapakke – den perfekte ledsager til kompaktkameraer, DSLR'er eller smartphones.

Komplet tilbehørspakke medfølger
VideoMicro II kommer med alt, hvad du behøver for at optage i enhver situation, inklusive et professionelt monteringssystem, luksuriøs vindhætte og lodden vindpels til vindbeskyttelse. Den leveres også med kabler til tilslutning til kameraer og smartphones

HELIX™ isolationsbeslag
HELIX™ er et banebrydende monteringssystem designet internt af RØDE til de nøjagtige specifikationer af VideoMicro II, for den ultimative beskyttelse mod stød, stød og håndteringsstøj.

Write Your Own Review
Du anmelder:Røde VideoMicro II
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Røde VideoMicro II

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på