Samyang AF 24mm F/1.8 Sony FE (Inkl. Zeiss Lensclean)
Varenr.
16482

Samyang AF 24mm F/1.8 Sony FE (Inkl. Zeiss Lensclean)

Varenr.
16482

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

** Ideel autofokus vidvinkel-prime-linse til astrofotografering
** AF 24mm F1.8 FE-objektivet har en ny funktion med titlen "Custom Mode" med en "LED-indikator" til astrofotografering. "Brugerdefineret tilstand" kan betjenes via den nydesignede Focus Hold-knap. Denne funktion giver dig mulighed for at flytte fokus direkte til uendelig ved at klikke på knappen, når du går ind i brugerdefineret tilstand.

Da fabriksstandardværdien kan variere lidt, afhængigt af hvert kamerahus, er dette en praktisk funktion, der giver dig mulighed for at gemme og bruge den nøjagtige uendelige fokusværdi i henhold til dit specifikke kamerahus. Hvis fokusværdien, der er indstillet gennem LED-indikatoren, ikke stemmer overens, vises den med en rød LED. Hvis du derefter klikker på knappen, justeres din fokusværdi automatisk til den gemte værdi og skifter LED til grøn.

I betragtning af det astrofotografiske miljø er dette en yderst nyttig funktion for dem, der har brug for at tilbringe lange perioder i mørke omgivelser.

** Kompakt med fantastisk opløsning
** Samyangs nyeste optiske teknologi gør det muligt for denne vidvinkelobjektiv med stor blænde at opnå en fantastisk hjørne-til-hjørne-opløsning, selv ved sin maksimale F1.8-indstilling. I alt 11 elementer i 8 grupper med 7 specielle linser (2 ASP, 3 HR, 2 ED) giver dig mulighed for at udtrykke din uendelige kreativitet; særligt velegnet til astrofotografering, da den leverer fantastiske billeder med minimeret sfærisk aberration og koma.

Lav dybdeskarphed med stor blænde F1.8

AF 24mm F1.8 FE har en hurtig F1.8 blænde for skarpt fokus og smukt sløret baggrund. Det giver dig fuld kontrol over dybdeskarphed, så du kan isolere dit motiv fra baggrunden. Den 9-bladede cirkulære blænde bidrager med glat, cremet, naturligt bokeh.

** Alsidig linse til landskaber, astrofotografi og endda snapshots
** 24 mm F1.8 FE-objektivet giver en vidvinkel på 83,7° og en kort minimum fokuseringsafstand på 0,19m. Dette giver dig mulighed for at tage billeder i flere miljøer, hvad enten det er indendørs eller udendørs. Kombineret med denne vidvinkelpersona kan du frit skabe dit eget perspektiv med lethed og kreativitet.

** Kompakt og let med moderne design
** AF 24mm F1.8 FE vejer kun 230g og er kun 71,5mm lang. Denne lille størrelse og lette forbedrer mobiliteten, når den bruges med kompakte E-mount spejlfri kameraer. Den matte finish med lasergraveret skrifttype giver bedre læsbarhed, og det taktile monteringsindeks øger brugerens bekvemmelighed. Der er også vejrforsegling 5 steder for at beskytte mod støv, let regn og sne og give mulighed for at tage fantastiske billeder under mindre end perfekte forhold.

** Avanceret hurtig og stille autofokus til stillbilleder og film
** Det forventes nu, at autofokus tager billeder nøjagtigt og hurtigt, men det skal også være stille og glat. AF 24mm F1.8 FE har den nyeste STM (Stepping Motor), hvilket gør det muligt at kontrollere en større og tungere fokusobjektivgruppe mere stille og præcist, hvilket giver fremragende billedkvalitet i både fotos og videoer.

Maksimal brugervenlighed med nye funktioner:

Fokus-hold-knap, der kan tilpasses

Ved at trykke på denne knap og holde den nede holder linsen låst til den fokuseringsafstand. Brugeren kan også tildele andre ønskede funktioner til fokus-hold-knappen gennem menuindstillingen på kamerahuset.

Brugerdefineret switch

Udstyret med Samyangs Custom Switch er optagelse og betjening mere intuitiv og enkel. Du kan nemt vælge forskellige funktioner såsom blændeindstilling eller MF-tilstand fra kontakten og nyde den optagefunktion, der passer til din personlige præference. Flere funktioner tilføjes gennem firmwareopdateringer i fremtiden.

Brugerdefineret tilstand - NY funktion til astrofotografering

Når en bruger skifter til brugerdefineret tilstand, blinker LED-indikatoren rødt en gang, og fokus flyttes automatisk til uendelig position (fabriksindstillingsværdi). Brugere kan gemme deres egen / ønskede fokusposition / værdi med fokus-hold-knappen.

Specifikationer
Optiske specifikationer
Objektivfatning
Sony FE
Objektivopbygning (elementer/grupper)
11 elementer i 8 grupper
Maksimal blænde
f/1.8
Minimumblænde
f/22
Antal blændelameller
9
AF-motor
STM
Nærmeste fokuseringsafstand
19cm
Fysiske specifikationer
Filterdiameter
58mm
Vægt (kun objektiv)
230g
Write Your Own Review
Du anmelder:Samyang AF 24mm F/1.8 Sony FE (Inkl. Zeiss Lensclean)
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Samyang AF 24mm F/1.8 Sony FE (Inkl. Zeiss Lensclean)

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.30
 

LIVE CHAT

Hverdage: 10.00 - 17.30

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på