Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

ClipMic digital leverer optagelser på professionelt niveau, når du er på farten. Når den er forbundet til en moderne iOS -enhed, er det let at optage interviews, præsentationer eller forestillinger. Lavalier-mikrofonen forbedrer lydkvaliteten ved direkte kildeoptagelse. Uønsket baggrundsstøj screener pålideligt. Den eksterne signalomformer, der er specielt udviklet fra Apogee-referencemærket, giver et signal i høj kvalitet, som overføres via belysningslederen til iPhone, iPad eller iPod touch. De tilsvarende apps (MetaRecorder og Maestro) til optagelse og kontrol er inkluderet i pakken. De væsentlige funktioner i MetaRecorder kan styres fra Apple Watch - start og stop optagelse, tilføjelse og optagelse til Favoritter, tilføjede markører eller indstil dit mikrofonindgangsniveau. Der er naturligvis mange andre apps, der også kan få direkte adgang til mikrofonen.

Write Your Own Review
Du anmelder:Sennheiser ClipMic Digital - IOS
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sennheiser ClipMic Digital - IOS

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg os i butikken

København

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på