Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse
Leveringsomfang: 1x HD 400 PRO studiereferencehovedtelefoner hver, 3 m spolekabel med 3,5 mm jackstik, 3,5 mm jackstik til 6,3 mm adapter, 1,8 m lige kabel, hurtigstartguide, sikkerhedsinstruktioner

Uanset om du er hjemme eller i studiet, skal dit mix lyde, som om publikum vil høre det. HD 400 PRO åbne studie-hovedtelefoner tilbyder en naturlig og præcis lytteoplevelse til finjustering af din signaturlyd. Velour ørepuder og et særligt let design giver den komfort, du har brug for under lange sessioner. Åbne ørekopper og vinklede transducere sikrer et bredt og gennemsigtigt lydbillede og gør HD 400 PRO til en pålidelig følgesvend for alle, der værdsætter kvalitet og præcision over alt andet.

Funktioner< br>• Et professionelt værktøj med neutral lydgengivelse
• Letvægtsdesign til brug hele dagen
• Enkeltspolet kabel for mere brugsfrihed. Et lige kabel medfølger også til en bredere vifte af anvendelser.
• Vinklede transducere designet til lav forvrængning ved høje lydtryksniveauer sikrer et rumligt og præcist lydbillede.

Reference-klasse hovedtelefoner til Projektarbejde og professionel blanding

Frekvensområdet for HD 400 PRO er designet på en sådan måde, at det lyder uforvrænget over hele spektret, hvilket er særligt tydeligt i den nederste ende. Det vinklede transducerdesign giver mulighed for unik stereobilleddannelse, der gengiver den rumlige lyd af mixet.
Med andre ord, det, der går ind, kommer ud. Med sin afspilning af analytisk lyd er HD 400 PRO referencehovedtelefonerne det perfekte værktøj til hverdagsarbejde.
Åbent design, åbent mix
De åbne ørekopper sikrer et bredt og gennemsigtigt lydmønster og producere den optimale lytteposition kendt fra high-end optagestudier. Artefakter i begrænset rum hører fortiden til. Disse studiehøretelefoner fortolker ikke, men sikrer neutral gennemsigtighed - grundlaget for de bedste blandinger.
Perfekt synergi af komfort og præcision
Mixesessioner er normalt meget tidskrævende. Takket være den lette konstruktion af HD 400 PRO kan du komfortabelt koncentrere dig om dit projekt i timevis. Bevægelige ørekopper, velour-ørepuder og en justerbar hovedbøjle sikrer tilpasningsevne og komfort og tilpasser sig perfekt til hovedets form.
Vores proprietære 120 ohm-transducere er trimmet for nøjagtighed og gengiver alle detaljer i dit mix. Den højeffektive drivermagnet sikrer klarhed, mens dens dæmpningssystem regulerer luftstrømmen. Dette sikrer en dybere bas, samtidig med at forvrængningerne afbødes, som ellers forringer lydkvaliteten - en forskel, som professionelle brugere vil sætte pris på.
Alsidigt værktøj, alsidige muligheder
HD 400 PRO har et aftageligt spolekabel. Et glat kabel medfølger også til en bredere vifte af anvendelser. En skrueadapter giver dig mulighed for at tilslutte din mixer, lydgrænseflade eller enhver anden lydenhed med en 1/4" eller 3,5 mm udgang.


Specifikationer< /strong>
Impedans: 120 O
Lydtransmissionsområde: 6 Hz til 38 kHz (-10 dB)
Lydtrykniveau ved 1 kHz: 110 dB (1 kHz / 1 V RMS)
Forvrængningsfaktor ved 1 kHz: < 0,05 % (1 kHz / 90 dB SPL)
Kobling til øret: circumaural
Stikstik: 3,5 mm jackstik med 6,3 mm adapter
Vægt: 240 g
Temperaturområde (opbevaring): – 55 °C til +70 °C (–67 °F til 158 °F)
Temperaturområde (drift): –15 °C til +55 °C (5 °F til 131 °F)
Relativ luftfugtighed drift: = 90 %
Akustisk princip: dynamisk, åben
Ørepuder materiale: Velour

Write Your Own Review
Du anmelder:Sennheiser HD 400 Pro
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sennheiser HD 400 Pro

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg os i butikken

København

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på