Sirui Anamorphic 1.6x 75mm T2.9 - Sony FE
Varenr.
19550

Sirui Anamorphic 1.6x 75mm T2.9 - Sony FE

Varenr.
19550

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Rammer som du vil
Uanset om du skal tage store scener eller skarpe billeder, vil de billeder, du får med dette objektiv, være af overlegen kvalitet, høj opløsning og god skarphed. At være et fuldformatobjektiv betyder, at det kan optage bredere end dets APS-C-ækvivalenter, hvilket giver dig masser af plads til pan-and-scan eller stansning i posten.
F.eks. hvis en del af et billede er overflødigt, skal du bare beskære det uden at bekymre dig om pixeltab.

75 mm, der har en længere rækkevidde, betragtes som et supplement til 50 mm, velegnet til at fange fjerne motiver og nærbilleder.

Dette objektiv er omhyggeligt udformet til 8K-optagelser og vil imødekomme professionelle filmskaberes efterspørgsel efter billeder i høj kvalitet.

75 mm T2.9 1.6x opfører sig som en 46 mm vandret, mens den bevarer den lodrette FOV på en 75 mm, så der dannes en smal synsvinkel. Når du optager 3:2, tilbyder dette objektiv et billedformat på 2,4:1. Men når du optager 16:9, får du et betydeligt bredere 2,8:1 billedformat.
Et stigende antal skærme i dag kommer med en 1,6x de-squeeze-funktion, som gør det muligt for filmskabere at se de rigtige billeder, mens de optager.

Smuk oval bokeh
Dette objektiv, med en squeeze-faktor på 1,6 gange, producerer oval bokeh i en mere behagelig form end de linser med 1,33 gange squeeze, hvilket giver optagelserne ekstra udtryksfuldhed og æstetik.

Vibrerende linselys
At pege en lyskilde direkte ind i denne linse for at få den karakteristiske blå linseblus, anamorfe linser er kendt for, hvilket tilføjer et drys af magi til dit billede.

En maksimal blænde på T2.9
Når du optager helt åbent ved T2.9 med fokus koncentreret om motivet, får du et lavt dybdeskarphedsbillede med motivet i fokus og andre områder ude af fokus. Brug af en bred blændeåbning under dårlige lysforhold gør det muligt for kameraet at optage mere lys og opnå en hurtigere lukkerhastighed. Blænderingen er også konstrueret trinløs til at give jævn iriskontrol.

Cine Lens Housing
Denne linse ser super slank ud, da hele cylinderen er bygget op af aluminiumslegering. Oven i købet er blænde- og fokusringene begge gearet til en flot modstand og nem installation af følgefokussystem. Med et 1/4" skruehul i bunden kan objektivet monteres direkte på quick release-pladen for at opretholde balancen i hele opsætningen.

Perfekt match med Full Frame-kameraer
Dette objektiv kommer i indbygget montering til RF-, L-, E- og Z-monteringssystemer, kompatibelt med fuldformatkameraer som Panasonic S1H, S5, RED KOMODO, RED V-RAPTOR ST, Canon R5, R6, C70, Sony FX-3, FX-6 og Nikon Z6 og Z7. Som et billigt alternativ til brandede anamorfe anamorfe linser, vil denne linse gøre anamorfisk tilgængelig for flere mennesker i flere situationer

Specifikationer
Optiske specifikationer
Objektivfatning
Sony FE
Objektivopbygning (elementer/grupper)
15 elementer i 13 grupper
Antal blændelameller
10
Fysiske specifikationer
Vægt (kun objektiv)
1350g
Write Your Own Review
Du anmelder:Sirui Anamorphic 1.6x 75mm T2.9 - Sony FE
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sirui Anamorphic 1.6x 75mm T2.9 - Sony FE

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg os i butikken

København

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på