SONY A9III Hos Kamerahuset
Få mest muligt ud af dit kreative potentiale med den nye A9III Fra Sony. Som Sony-ProPartner inkluderer vi 1x ekstra Sony FZ-100 og 1x Lexar E6 SSD 2TB ved køb af dette kamera.
Sony A9 III Hus(Inkl. 1 ekstra orig. batteri, 2TB Lexar E6 SSD & Fordelsprogram)
Varenr.
22312

Sony A9 III Hus(Inkl. 1 ekstra orig. batteri, 2TB Lexar E6 SSD & Fordelsprogram)

Varenr.
22312

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

En ny dimension af billedydelse
Sony a9 III gør krav på titlen som verdens første globale lukker spejlløse kamera og er et hurtigt og utroligt dygtigt system til sport, dyreliv, fotojournalistik, og meget, meget mere. Denne revolutionerende sensorteknologi hæver barren for fuld-frame-billeddannelse, inklusive muligheden for at optage rå kontinuerligt med op til 120 fps og nyde flashsynkronisering op til den maksimale lukkerhastighed på 1/80.000 sekund. En blanding af funktionaliteten af denne 24,6 MP-sensor med Sonys kraftfulde BIONZ XR-processor og AI Processing Unit resulterer i et system, der vil give uovertruffen ydeevne for dem, der leder efter et utroligt responsivt og pålideligt kamerasystem.

Global Shutter—A First for Mirrorless
Sony har leveret verdens første full-frame globale lukker spejlløst kamera med a9 III. Brugen af en global lukker giver et spring i ydeevne i forhold til den rullende lukkerteknologi, der har været brugt i årtier. En global lukker giver en næsten øjeblikkelig og samtidig udlæsning af alle 24,6 MP, hvilket eliminerer skævheder og andre artefakter, der plagede rullende skodder. Den overgår også langt mekanisk lukkerteknologi på alle måder, hvilket gør den fysiske lukker unødvendig i a9 III.

Globale lukkere hjælper med at sikre ensartet og ensartet eksponering over hele billedet under alle lysforhold. Blitzsynkronisering er mulig ved enhver lukkerhastighed - selv maksimalt 1/80.000 sekund. Den samtidige udlæsning forhindrer også bånddannelse fra visse lyskilder, såsom fluorescerende belysning. I et fitnesscenter, udenfor eller med blandet kunstig belysning vil a9 III håndtere det med lethed.

Pre-Capture & Hastighedsforøgelse – Gå aldrig glip af et øjeblik
Sammen med nøgleteknologien leveret af sensoren byder a9 III på nye funktioner til at låse op for kameraets fulde potentiale.
• Pre-Capture: A9 III kan konfigureres til at begynde at optage billeder til bufferen, når udløserknappen er trykket halvt ned. Brugere kan indstille dette mellem 0,05-1,0 sekund. Når du trykker på udløseren, vil disse billeder blive gemt på hukommelseskortet.
• Hastighedsforøgelse: Ikke alle optagelser kræver a9 III's imponerende maksimale hastighed på 120 fps. Med Speed Boost og C5-knappen, som er bekvemt placeret i nærheden af grebet foran på kameraet, kan brugerne øjeblikkeligt skifte deres kamera fra deres sædvanlige kontinuerlige billedhastighed til en hurtigere for at sikre, at deres næste billede er det helt rigtige. Fotografer vil være i stand til at vælge forskellige billedhastigheder op til 120 fps.

Pro-Quality 4K-video
Mens video har stor fordel af brugen af global lukkerteknologi, rullende lukker og banding-artefakter er fuldstændig elimineret - a9 III kan prale af masser af andre videoforbedringer i forhold til sin forgænger, der er værd at tale om.

• A9 III fanger og nedsampler hele 6K-billedområdet for at producere højkvalitets UHD 4K-video op til 60 fps. Den kan også optage 4K op til 120 fps uden beskæring.
• Optag 10-bit 4:2:2 internt ved hjælp af All-I-kodning for maksimal kvalitet.
• Output 16-bit rå via fuld størrelse HDMI-port til en kompatibel ekstern optager.
• S-Log3, S-Cinetone og andre billedprofiler er tilgængelige for at optimere billedet til dit workflow og produktionsmiljø.

Efined Body Design
Med en ny generation af kameraer i Alpha-serien kommer nogle små justeringer og ændringer designet til at gøre betjeningen af systemet mere ergonomisk. A9 III byder på en håndfuld opdateringer:

• Tilføjelse af C5 brugerdefineret knap foran på kamerahuset.Kontinuerlig optagelsestilstandsvælger kan nu deaktiveres, og optagehastigheden kan justeres i menuen.
• Forbedret greb, og udløserknappen er blevet flyttet lidt for at give en mere ergonomisk oplevelse.
• Dobbelt CFexpress Type A/SD-kortpladser giver alsidighed, så brugerne kan bruge eksisterende medier eller hente de hurtigere CFexpress-muligheder for at få fuld fordel af a9 III's øgede hastighed.
• USB-C-porten tilbyder nu hurtigere USB 3.2 Gen 2-hastigheder på op til 10 Gb/s.
• 3,2" 2,1 m-punkts 4-akset multi-angle touchscreen LCD-set første gang på a7R V. Denne skærm har en bred farveskala, der dækker DCI-P3-rummet.
• 9,44 m-dot 0,90x OLED elektronisk søger med maksimal opdateringshastighed på 240 fps. A9 III nyder godt af maksimal visningskvalitet ved op til 120 fps.
• Ethernet-port til avancerede netværks- og dataoverførselsarbejdsgange.
• Det valgfrie VG-C5EM Vertical Grip er designet til at matche den opdaterede ergonomi i a9 III, inklusive den nye C5-knap.</p >

Fremtidige firmwareopdateringer
Sony a9 III vil blive bedre med tiden, og der er nogle detaljer om, hvad du kan forvente i fremtidige firmwareopdateringer:
• Evnen til at optage kontinuerligt med op til 120 fps ved brug af den maksimale lukkerhastighed på 1/80.000 sekund.
• Workflowforbedringer for IPTC-metadata og FTP-funktioner.
• Tilføjelse af C2PA-teknologi fra Content Authenticity Initiative.

Write Your Own Review
Du anmelder:Sony A9 III Hus(Inkl. 1 ekstra orig. batteri, 2TB Lexar E6 SSD & Fordelsprogram)
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sony A9 III Hus(Inkl. 1 ekstra orig. batteri, 2TB Lexar E6 SSD & Fordelsprogram)

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg os i butikken

København

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på